Wpis z mikrobloga

@KonserwatywnyMocny oj chłopie chłopie, ze mną żadna baba się nie nudzi a zaden ze mnie model, z moją Kasią potrafimy wyskoczyć na noc pod namioty pooglądać filmy i jeść kolacje z ogniska a jest rakieta nr 1 + mega ogarnięta życiowo, oboje te wyższe cele zamieniliśmy w czyny a nie puste słowa mając fajne chaty i auta, udane potomstwo, dzieci nie w kij dmuchał, ogarnięte biznesy, wspólne zajawki a Ty coś
  • Odpowiedz
@KonserwatywnyMocny laski tu mają racje ale zaraz nazwą mnie bialorycerzem, z dziewczynami jest jak z kumplami, nikt nie chce się zadawać z przywalonym narcyzem tylko z ziomkiem, z którym można porobić fajne rzeczy, poszaleć i na niego liczyć jak na przyjaciela a nie kasztana co chce tylko złapać za rękę
  • Odpowiedz
@KonserwatywnyMocny po prostu nie ogarniasz, nie przerobiłeś pewnego etapu mając te 13 - 17 lat i to widać. Pełno jest swietnych kobiet, na prawdę aż trudno wybierać, ale ty jestes zapatrzony na wariatki bo to masz w głowie. Jak byłem malolatem to nie miałem pieniędzy, ale wlasnie umiałem zaimponować najfajniejszym dziewczyną i zadawać się z nimi, być w fajnych zwiazkach, być ich przyjacielem a nie dziwakiem. Jak by bylo jak piszesz
  • Odpowiedz
@KonserwatywnyMocny: im dłużej żyję tym bardziej jestem przekonana do tego, że każdy siedzi w swojej bańce. Otaczasz się i przyciągasz ludzi o podobnym poziomie. Jakoś ja w swoim otoczeniu mam osoby, które podziwiam. Koleżanki z osiedla wszystkie mają pasje/ zainteresowania itp.
  • Odpowiedz
Ja jak podrywalem moją Kasię to szedłem do niej o 2 w nocy żeby ją obudzić i zabrać na spacer do nocnego na babeczki czekoladowe z lodami (bez podtekstów)

@Megatron_John: jedno pytanie. Ile lat temu to było?
  • Odpowiedz
@gorobei no nie... ładny to ja nie byłem nigdy xD jestem chłopem z krwi i kości z germanskimi korzeniami xD jestem dobrze zbudowany, wysoki ale mam kolegów co są po prostu mali i nie tak wyciosani jak ja a mieli w życiu wszystko, książki można by pisać, lepsi niż ja czasami w temacie lasek a dzis takie żony mają, że to jak 6 w totolotka. A świat to był zawsze taki
  • Odpowiedz