Wpis z mikrobloga

• 0
@xKaminskipatryk tydzień temu: KAROL NAWROCKI może tylko reprezentować kraj w USA bo Trump się liczy z jego zdaniem i będzie zawsze siedział przy stoliku negocjacyjnym. Tuska nie chcą w Białym Domu, bo to zdrajca Polski i dlatego podkopiemy jego pozycję. To ja Batyr jestem KRULEM i będę se robił stosunki międzynarodowe od nowa, bo jestem takkki ważny.
Dzisiaj: gdzie jest Tusk!!! To on odpowiedzialny jest za politykę międzynarodową, bo Karolka nie
  • Odpowiedz
@mexxl: Obaj partie mają obecnie urzędników państwowych odpowiedzialnych za politykę zagraniczną. PIS ma prezydenta, KO ma premiera i ministra spraw zagranicznych jeśli ktoś wskazuje, że to przez prezydenta nie ma nas na spotkaniu to powinien być tam premier, jeśli winny jest premier to powinien być tam prezydent. Jeśli nie ma na spotkaniu ani prezydenta, ani premiera, ani nikogo to winne są obie strony.
  • Odpowiedz
  • 1
@xKaminskipatryk przecież z oficjalnych przekazów po spotkaniu Tusk-Nawrocki przekazali, że Batyr bierze na siebie cały ciężar polityki z USA. Nie minął tydzień, a pokazali wszyscy gdzie jest miejsce Batyra
  • Odpowiedz