Aktywne Wpisy

Megasuper +19
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
CoDwa +28
Można się nie zgadzać z organizatorami, można mieć do nich żal, ale jutro nie chodzi o nich. Każdy kto się uważa za Polaka powinien jutro być w warszawie. Chodzi o to, czy jeszcze mamy w sobie coś z narodu, czy potrafimy razem stanąć obok siebie i się nie kłócić czy już całkiem daliśmy się urobić uśmiechniętej polsce. Bo jak nie wyjdziemy na ulice, to zaraz sprzedadzą nas za granty, tęczowe flagi i
źródło: 464504256_938742064955249_3657066857326622625_n.jpg
Pobierz

A ten, który na luzie poradziłby sobie w takich sytuacjach może i jest kompetentny, ale chodzi na marsze równości, więc się nie nadaje. No i pozostało mu kiszenie się w Warszawie. Nie no, nie jesteśmy normalnym państwem.
#polityka #ukraina #neuropa #4konserwy #bekazpisu
@washington Sikorski też by nie wygrał wyborów. Poza tym skoro Tusk jest persona non grata teraz, to Sikorski też by był. Inna sprawa, że już nie chce mi się czytać tych ciągłych wzdychań do Sikorskiego. Równie dobrze mogę napisać „a mógł to być Paweł Kowal”
Za 3,5 roku Radek też bedzie najgorszym kandydatem, a Rafał wygra izi-pizi?
@Gours: Jego szef też nie dostał zaproszenia więc wątpie by sobie w takiej sytuacji poradził sam Trzaskowski
Rozumiem że jak KO w następnych wyborach wystawia Radka, to sie obrażasz i nie głosujesz, a gdy wygra zakrzykniesz "to nie moj prezydent"?
1) to, że byłem za Trzaskowskim miało zerowy wpływ na jego wybór ;) Nawet nie jestem członkiem PO, więc nie miał +1 głosu,
2) zagłosowałbym na pewno w 2 turze w 2030, ale powiedzmy sobie uczciwie; mój głos nie ma żadnego znaczenia, jak taki Braun ma 1,2 miliona wyborców xD Problem
@Gours: a czemu niby? Wszystko wskazuje na to, że to kancelaria batyra z grand hotelu podjęła starania, żeby wykopać tuska, po co Sikorski miałby takie coś robić?
inb4: Też uważam, że byłby lepszym prezydentem, ale nie rozumiem tego zachwytu nad nim. Zwłaszcza, że w swojej karierze politycznej - osiągnął niewiele, jak na swój „potencjał”. To, że zna kilka języków niekoniecznie oznacza, że ma w nich wiele do
Będą mieli
Nagle polityka poklepywania po plecach w brukseli nie przynosi efektów ¯\(ツ)/¯
Nie chce nawet sobie wyobrażać gdzie bysmy teraz byli przez tych twoich matołów gdyby nie duda…