Wpis z mikrobloga

Czy moge pójść na rozmowe kwalifikacyjną (stanowisko graficzne) w spodniach chinos beżowych i do tego czarna koszulka Polo?

Ewentualnie moge jeszcze czarną koszule zalozyc z krotkim rękawem bez kolnierza, ale lepiej sie czuje normalnie ubrany

#praca #pracbaza #grafika #rekrutacja #modameska
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@essos: @Ziutek_Grabaz i @thority dobre rady dali. Nie wiem jaki masz budżet, ale idź do jakiegoś sklepu firmy BYTOM i powiedz, aby ci ogarnęli strój na rozmowę o pracę. Tam te kobiety fajnie radzą. 3 sklepy firmowe i zawsze fajna porada. Buty do stroju sam sobie znajdziesz w szafie na 100 %. Jakoś o kultowe MEMPHISY ciebie nie podejrzewam, po pytaniu co zadałeś;)
  • Odpowiedz
@essos: No to pewnie dress code'u nie mają i każdy się ubiera jak chce, czyli tak jak mówiłem, chinosy + polo i jakiś pasujący do tego but (bardziej jakieś minimalistyczne low sneakersy niż garniturowe imo, ale nie wiem co masz w garderobie) wystarczą w 100%.
  • Odpowiedz
Czy moge pójść na rozmowe kwalifikacyjną (stanowisko graficzne) w spodniach chinos beżowych i do tego czarna koszulka Polo?

Ewentualnie moge jeszcze czarną koszule zalozyc z krotkim rękawem bez kolnierza, a

@essos: Nie zakładaj czarnej polo ani czarnej koszuli na rozmowę. A chino + polo dla grafika myślę, że może być.
  • Odpowiedz