Wpis z mikrobloga

@ATAT-2: ja doslownie to samo mam, jak nie mieszkasz w polsce i jestes raz na kilka lat to mozna szoku dostac, ile zuli prosi o pieniadze to sie w pale nie miesci a jak bylem na swieta w polsce w ubieglym roku to w pierwszy dzien swiat na miescie tylko ukrainski slyszalem xD
  • Odpowiedz
  • 166
PS
Zanim ktoś mi ksenofobię zarzuci - do Ukraińców nic nie mam. Do grup 30 Ukraińców robiących imprezę przy muzie rozkręconej z auta na parkingu i zachowujacej się jak bydło już mam jakieś ale
  • Odpowiedz
@ATAT-2: i wróciłeś na swoją wiochę pajacu? Ukry są wszędzie także albo głupi albo faktycznie na zadupiu mieszka co psy dupami szczekają
  • Odpowiedz
  • 2
i wróciłeś na swoją wiochę pajacu?

@PoldPL: cóż widocznie mnie wasza gościnność nie zachęciła co widać w powyższym wpisie xD

Ukry są
  • Odpowiedz
@ATAT-2 ja za każdym razem tak mam jak wracam z zagranicy do Polski. Ten ogólny syf, kicz, bałagan, żule itp.. mnie przeraża. A najgorsze jest to że ludzie myślą że Polska to pępek świata i jest najpiękniejszy.
  • Odpowiedz
@ATAT-2: masz racje, wykopki zyja na mocnym wyparciu co widac m.in. na tagu #wroclaw
Nie daj bog cos negatywnego napisac o miescie, nawet jesli to fakty. Absurdalne przyklady, ze to tylko na dworcach. Polecam wam przegrywy wyjsc do jakiegokolwiek parku. Wroclaw zostal zdominowany przez ukraincow i tez nic do nich nie mam ale to jest po prostu fakt. A co do miasta, to wyglada skandalicznie jak na tak
  • Odpowiedz
@RuchaczSpychacz: polacy, w tym oswieceni freethkinerzy z wykopu jada na wyparciu i to do nich nie dotrze. Jak pisalsm ostatnio, ze polskie miasta sa paskudne i zaniedbane to sie zlecieli, ze w niemczech gorzej xd
Nie przemowisz do rozsadku, za silna banka
  • Odpowiedz
Zanim ktoś mi ksenofobię zarzuci - do Ukraińców nic nie mam. Do grup 30 Ukraińców robiących imprezę przy muzie rozkręconej z auta na parkingu i zachowujacej się jak bydło już mam jakieś ale

@ATAT-2: matko boska skurczysynu jak ci nie wstyd

to przecież święci Ukraińcy
  • Odpowiedz