Wpis z mikrobloga

Cześć,
planuję być na początku listopada w Portugalii i chciałbym zahaczyć o mecz FC Porto – Braga (2 listopada 2025).

Mam kilka pytań:

1. Czy ktoś z Was był już na meczu Porto i może podzielić się wrażeniami, jak wygląda atmosfera, organizacja, wejście na stadion?

2. Jak to jest z terminami potwierdzania dat i godzin meczów w Portugalii – kiedy faktycznie wiadomo, że mecz odbędzie się w danym dniu/godzinie?

3. Jak wygląda kwestia biletów – kiedy się pojawiają, czy trzeba polować od razu, czy raczej da się spokojnie kupić przed meczem?

#porto #pilkanozna #portugalia #kibice #mecz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Bobokkk: Nie wiem, nie byłem na meczu Porto nigdy, ale na pewno co mogę powiedzieć to, że bilety dostaniesz raczej bez problemu, Porto ma spory stadion, który rzadko bywa pełny na meczach ligowych, rok temu frekwencja na meczu z Bragą to niecałe 45 k, a stadion ma ponad 50 k pojemności.

Dokładny terminarz ligi publikują gdzieś z 2-3 tygodniowym wyprzedzeniem i pewnie tak samo jest w Portugalii. Jako, że obie
  • Odpowiedz
  • 0
@rooger: Tak właśnie się spodziewam. Planuję być w Porto w niedzielę rano więc super jakby grali właśnie w ten dzien. Liczę też że może jakieś pucharowe mecze będę u siebie wtedy grać.
  • Odpowiedz