Aktywne Wpisy

JanTadeusz +478
To chyba korupcja?
Saska Kępa, ulica francuska 26, mieszkanie za 2006zl/M2
Niezłe jaja wychodzą
#nieruchomosci #deweloperka #patodeweloperka #korupcja #warszawa
Saska Kępa, ulica francuska 26, mieszkanie za 2006zl/M2
Niezłe jaja wychodzą
#nieruchomosci #deweloperka #patodeweloperka #korupcja #warszawa
źródło: temp_file2107755146728611889
Pobierz
DrFlaming +591
Cześć Mirki,
Czy wolno tu małą reklamę? Założyliśmy portal do konsultacji online, aby trochę inaczej niż standardowo podejść do tematu walki z nadmiarowymi kilogramami. Nasz zespół to dietetyk, psycholog, lekarz i trener personalny. Pomagamy osobom z otyłością, mniejszą lub większą nadwagą, ale też tym, którzy po prostu źle czują się w swoim ciele - poruszając też bardziej złożone tematy, takie jak zespół metaboliczny czy kompulsywne objadanie się. Dla bardziej świadomych osób, robimy też
Czy wolno tu małą reklamę? Założyliśmy portal do konsultacji online, aby trochę inaczej niż standardowo podejść do tematu walki z nadmiarowymi kilogramami. Nasz zespół to dietetyk, psycholog, lekarz i trener personalny. Pomagamy osobom z otyłością, mniejszą lub większą nadwagą, ale też tym, którzy po prostu źle czują się w swoim ciele - poruszając też bardziej złożone tematy, takie jak zespół metaboliczny czy kompulsywne objadanie się. Dla bardziej świadomych osób, robimy też
źródło: fbd3ffc0-d2d4-4c90-b9c5-35287135d1fc
Pobierz

Mam lekki ubaw przy wątkach gdzie różowe pytają jak się poznały ze swoim facetem (tzw TŻ) ;) Zazwyczaj wygląda to tak:
"- w autobusie. Zaczepiłam go przypadkowo i poszło..."
"- na uczelni. Poprosiłam o notatki..."
"- pomógł mi coś zrobić w komputerze. Pogadałam z nim i jesteśmy parą..."
- "on był kierowcą blablacara" (3 razy startowałem i w każdym przypadku miałem kosza) xD
I serio to takie wszystko łatwe i proste i takie sytuacje wkrótce mają spotkać każdego z nas? ;) Bądźmy poważni :)
Wróćmy do zagadnienia poruszonego powyżej:
Napisz wprost: "zobaczyłam faceta który ma około 2m wzrostu. Nie mogłam nie zareagować, bo tak samo imponują mi moje 50 obserwowane konta ludzi sukcesu na Instagramie mających 200k followersów a pozostałych 1k którzy mnie obserwują mam gdzieś tak jak facetów poniżej 185cm (no chyba, że potem znajdzie się wyższy a takiego będę traktowała jak bankomat). Lekko go celowo zaczepiłam a on się do mnie odezwał co robię? Odpowiedziałam mu i zagadałam dalej. Jestem przeszczęśliwa!"
Zerwie? Po pewnym czasie przeszkodą mogą okazać się pieniądze. Wtedy taka kobieta wymienia sobie na wyższego faceta oraz o takiego który myśli bardziej finansowo. Oczywiście pod jej kątem.
Dawniej byłoby inaczej. Jakieś 30-50 lat temu:
- "rodzice kazali mi wyjść za niego"
- "spotykaliśmy się na stopie koleżeńskiej, wpadłam bez zabezpieczenia i tak wyszło"
- "rodzina cały czas naciskała i finalnie zrobiłam im na złość wybierając takiego co nie chcieli go"
- "miałam dosyć życia w biedzie w wielodzietnej rodzinie i wyszłam za faceta gdzie wynajmujemy obaj mieszkanie"
- "on miał tyle i tyle ziemi. Deal is deal."
Niektóre powyższe zdarzają się do dziś - ale rzadziej ;)
Także taka jest powyższa prawda o związkach.
#zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
I jeżeli facet jest interesujący i atrakcyjny w jej oczach to łatwiej im nawiązać więź, a jeżeli nie jest to tej więzi nie będzie choćby stanął na głowie?
Nobel murowany za takie wnikliwe odkrycie.
A to co napisałeś, to nie tylko jest jedno odkrycie. W poście tym zawarłem jeszcze więcej odkryć. Bura dla tych 14 plusujących za brak chęci przeczytania tylko potwierdzenia niechęci przeczytania mojego postu.
@7Zy92fEp6ftXUTrzh: ale, że co?
@MP1990: niby dlaczego? Właśnie objawiając sobie oraz