Wpis z mikrobloga

• 141
@TenOdMirabelek: Lewactwo to było za komuny, popieranie rosji i anty-unia. Sam jesteś lewakiem, choć tego nie wiesz to wyznajesz wartości komunistyczne. Jestem prawdziwym prawakiem takim jak Reagan, Kennedy, wy zwyczajne komuchy jesteście.
  • Odpowiedz
Glosowałem na PO i nie pamiętam kiedy tankowałem mniej niż do pełna więc kłamiesz bezczelnie i siejesz pisowską propagandę

@Kazanek: ja ruski trol. Chyba cierpisz na syndrom przesladowczy skoro wszędzie widzisz pisowska propagandę.
Ale was ten Tusk zastraszył i zmanipulował. On chyba selekcjonuje najsłabsze i podatne głowy
  • Odpowiedz
  • 11
@kornel-makuszynski: Słabych zwerbował sobie pis, dal im 800 zł na dziecko równocześnie windując inflację do kilkunastu procent. Nie potraficie utrzymać dzieciaków które zrobiliście więc walczycie w imię naczelnika. Do tego jednoznacznie w wojnie stajecie przeciwko Ukrainie ramię w ramię atakując nasze sąsiednie państwo gdzie mieszka masa ludzi polskiego pochodzenia, zwykłe komuchy jesteście. W stanie wojennym bylibyście w ORMO albo i ZOMO. Milcz i nie ponizaj się bardziej. Lap nizej info,
Kazanek - @kornel-makuszynski: Słabych zwerbował sobie pis, dal im 800 zł na dziecko ...

źródło: 1000027167

Pobierz
  • Odpowiedz
Merytorycznie poproszę, nie pajacuj,

@Kazanek: od początku myślałem, że poważny styl z jakim piszesz tekst, w duchu bezrefleksyjnego wyznawcy jedynej właściwej partii to ironia a tymczasem naprawdę wierzysz w to co mówiszi głupio się zachowując.

Najlepsze jest na końcu kiedy prosisz o merytoryke

Nie mam zamiaru brać udziału w licytacji która partia jest gorsza aby wybielić jedną z nich, bo to śmieszne i warte wyborców PO oraz PiSu.
  • Odpowiedz
  • 17
@kornel-makuszynski: Piszesz, że nie jesteś za pis ani za po, może jesteś za konfą, młodzieżówką pisowską która wybrała nam pisowskiego prezydenta. Nie oszukuj się, bronisz pisu w tym wpisie jak suka szczeniąt
  • Odpowiedz
Piszesz, że nie jesteś za pis ani za po, może jesteś za konfą, młodzieżówką pisowską która wybrała nam pisowskiego prezydenta. Nie oszukuj się, bronisz pisu w tym wpisie jak suka szczeniąt

@Kazanek: trochę cię poczytałem i nie mam zamiaru wdawać się z tobą w dysputę bo ty nie szukasz prawdy czy rozwiązań w kontekście państwa a jedynie potwierdzeń, że partia x jest najlepsza.

Kompletnie nie myślę w ten sposób. Dla mnie
  • Odpowiedz
darek, po co ci kolejne konto pisowski zakolaku? w kwestii jakichkolwiek paliw powinniście siedzieć cicho po tym jak sprzedaliście lotos i rafinerię arabom

@Salam-Abdul-Al-Stulejari: moje zakola,. mój wygląd nie ma nic do rzeczy, a ty nie powinieneś poniżać ludzi z tego powodu.

Nikomu nic nie sprzedałem, nikt mnie nie pytał o zdanie i dobrze bo takie decyzje zostawiać należy ludziom którzy się na tym znają.

Next question please
  • Odpowiedz