Aktywne Wpisy

Tywin_Lannister +130
#konfitura #samochodoza #motoryzacja #samchody #majtczak #warszawa #lodz
Działalność Konfitury i tego drugiego psychola z Wawy, to absolutny rak tworzony pod wyświetlenia i zarobek. Brzydzę się tym udawanym „mesjanizmem” i ich poczuciem, że są strażnikami moralności. Jak chcą próbować eliminować patologię z dróg, to niech zaczną od:
- majtczaków, perettich i innych różnej maści agresorów drogowych oraz z-----------y;
- pijaków wsiadających
Działalność Konfitury i tego drugiego psychola z Wawy, to absolutny rak tworzony pod wyświetlenia i zarobek. Brzydzę się tym udawanym „mesjanizmem” i ich poczuciem, że są strażnikami moralności. Jak chcą próbować eliminować patologię z dróg, to niech zaczną od:
- majtczaków, perettich i innych różnej maści agresorów drogowych oraz z-----------y;
- pijaków wsiadających

klefonafide +2

źródło: 1000027165
Pobierzźródło: 1000027166
Pobierz@Kazanek: ja ruski trol. Chyba cierpisz na syndrom przesladowczy skoro wszędzie widzisz pisowska propagandę.
Ale was ten Tusk zastraszył i zmanipulował. On chyba selekcjonuje najsłabsze i podatne głowy
źródło: 1000027167
Pobierzźródło: 1000039270
Pobierzźródło: 1000027168
Pobierz@Kazanek: od początku myślałem, że poważny styl z jakim piszesz tekst, w duchu bezrefleksyjnego wyznawcy jedynej właściwej partii to ironia a tymczasem naprawdę wierzysz w to co mówiszi głupio się zachowując.
Najlepsze jest na końcu kiedy prosisz o merytoryke
Nie mam zamiaru brać udziału w licytacji która partia jest gorsza aby wybielić jedną z nich, bo to śmieszne i warte wyborców PO oraz PiSu.
@Kazanek: trochę cię poczytałem i nie mam zamiaru wdawać się z tobą w dysputę bo ty nie szukasz prawdy czy rozwiązań w kontekście państwa a jedynie potwierdzeń, że partia x jest najlepsza.
Kompletnie nie myślę w ten sposób. Dla mnie
@Salam-Abdul-Al-Stulejari: moje zakola,. mój wygląd nie ma nic do rzeczy, a ty nie powinieneś poniżać ludzi z tego powodu.
Nikomu nic nie sprzedałem, nikt mnie nie pytał o zdanie i dobrze bo takie decyzje zostawiać należy ludziom którzy się na tym znają.
Next question please