Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@XeNinja: znajomy oświadczył się swojej karinie ona nie przyjęła bo uznała, że pierścionek jest za tani, a on jak posłuszny beciak kupił potem droższy

chciałbym żeby to był bait z mojej strony ale niestety nie jest
  • Odpowiedz
nie każda ma takie wymagania.

@niewidka: jeżeli baba ma takie wymagania to znaczy że jest z chłopem tylko dla kasy.

Bo samej nie było by jej stać na kupno czegoś droższego.
  • Odpowiedz
@G06DbT ogólnie to ja wychodzę z założenia, że nie na miejscu jest pytanie albo sprawdzanie ceny jakiegoś prezentu, czy to pierścionka zaręczynowego.
  • Odpowiedz
@XeNinja ja swojej żonie kupiłem pierścionek zaręczynowy ze złota i z szafirem. Kosztował 700 zł, była przeszczęśliwa. Była szczęśliwa, bo jest normalna i ma gdzieś feministyczny nazizm.
  • Odpowiedz
@Rzelatyna: XD jak się będę oświadczać to kupię jakiejś prosty z żelaza a resztę wydam na coś fajnego dla naszej dwójki.... No chyba ze stanie się coś takiego jak u twojego znajomego to dla mnie na pocieszenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@Rzelatyna wszystko zależy od kontekstu :)

Może przewala tysiące złotych miesięcznie na głupoty typu automaty i bukmacherka, a ona dostał najtańszy pierścionek z aparatu za 350zł?
  • Odpowiedz
@XeNinja Inna sprawa to kwestia estetyki i gustu. Większość tych najtańszych pierścionków w popularnych sieciówkach jest dla dla mnie niemożebnie brzydka. Za to w innych miejscach może znaleźć w takich samych cenach dużo ładniejsze, więc może też i o to się rozchodzi.
  • Odpowiedz