Aktywne Wpisy

jmuhha +22
Jak jeszcze raz uslyszę, że programiści tak narzekają na swoje zarobki (╯°□°)╯︵ ┻━┻
źródło: 1000020926
Pobierz
denazyfikacja +842
#z-------------j #l-------------j
źródło: image_picker_BE669346-2A9D-408E-95DF-5F925A3384CF-77716-000009F589942C5B
Pobierz

Hej, potrzebuję Waszej pomocy! Od dłuższego czasu szukam partnera do wspólnych treningów na siłowni 🏋️♂️. Próbowałem już różnych sposobów, ale jakoś nie trafiam na „tego jednego” gymbro. Samemu ciężko mi się zmotywować, a do tego wracają mi nieprzyjemne wspomnienia z przeszłości, przez co ćwiczenie w pojedynkę jest dla mnie prawie niemożliwe. 😔
Rodzina niestety nie rozumie mojej sytuacji i tylko słyszę: „weź się za siebie”, co – jak pewnie wiecie – zamiast pomagać, działa odwrotnie. Wiem, że regularność to podstawa, ale bez kogoś, kto mnie wesprze i pociągnie do przodu, motywacja szybko znika.
Sprzęt mam w domu – ławkę, wiosła, rowerek – ale brakuje mi… człowieka. Nawet jeśli miałoby to być ćwiczenie przez Facetime/Teams, to i tak byłoby dużo łatwiej. Poza siłownią chętnie pogram w piłkę czy kosza, byle w dobrym klimacie.
Do tej pory trafiałem na osoby, które szybko rezygnowały, wybierały meliniarskie siłownie pełne plotek albo… szukały czegoś więcej niż wspólnego treningu 😅. Marzy mi się ktoś, z kim można trenować regularnie, napędzać się nawzajem, a może nawet wrzucać nasze postępy na wspólne konto w social media – byłaby to dodatkowa motywacja! 💪
Jestem w stanie komuś opłacić karnet lub załatwić kartę z pracy, byle chodził ze mną.
Macie jakieś sprawdzone sposoby, grupy na FB, aplikacje, miejscówki albo rady, jak znaleźć taką osobę? Liczę na #wykopefekt!l 🙌 Umówiłem się wczoraj z dwoma typami, co mieli być moim gymbro. Żaden nie zaczął tematu #silownia osobę? Liczę na #wykopefekt ! 🙌 Umówiłem się wczoraj z dwoma typami, co mieli być moim gymbro. Żaden nie zaczął tematu #silownia
mimo iż jestem #gej to #nohomo w sprawie tej #gymcel