Wpis z mikrobloga

Hej! Potrzebuję Waszej pomocy. Pracuję nad produktem, który w jeden dzień pomoże stworzyć własną stronę usługową z rezerwacjami i płatnościami bez drogich narzędzi, bez subskrypcji i bez grzebania w skomplikowanych ustawieniach.

To będzie proste połączenie gotowych rozwiązań i możliwości AI w formie krótkich lekcji oraz mojego prowadzenia krok po kroku. Efekt? Postawisz stronę, włączysz automatyzacje i skupisz się na tym, co naprawdę ważne - usługach online.

I tu pytanie do Was: czy zrobienie strony i ogarnięcie technikaliów to duży problem na starcie? Mam wrażenie, że “gotowe” produkty, które są na rynku, często są zbyt rozbudowane i drogie jak na początek.

Dla jasności, nic nie sprzedaję. Projekt dopiero powstaje. Chcę zebrać szczere opinie od osób, które już działają lub dopiero zaczynają, żeby stworzyć coś, co faktycznie rozwiązuje realny problem.

Jeśli masz ochotę pogadać, napisz do mnie bezpośrednio albo zostaw komentarz.

A jeśli chciałabyś lub chciałbyś wziąć udział w projekcie i w zamian za feedback zbudować swoją stronę usługową, też super. Oboje na tym zyskamy. Obiecuję otwartą głowę i chęć zrozumienia.

#freelance #startup #biznes #produktywnosc #ai #nocode #marketinginternetowy #coaching
domino-tactix - Hej! Potrzebuję Waszej pomocy. Pracuję nad produktem, który w jeden d...

źródło: spioch

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach