Wpis z mikrobloga

@MM16: @F_M_K od miesiąca mam nawet dłużej dziś 6h np i ogólnie nie schodzę z 3h+ gdzie wcześniej do godziny max. Polecam sobie rano zamówić jak na wieczór masz plan skoczyć do apteki.
  • Odpowiedz
@MM16: ja złożyłem zamówienie w czwartek wieczorem (kod przyszedł) i do dzisiaj cisza. Nawet dzisiaj rano napisałem do nich na maila ale poza zarejestrowaniem zgłoszenia też cisza.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@windsor: Na discordach czytalem ze ludzie maja podobne problemy, chociaz niektorzy pisza ze dostali do tygodnia. Koniec koncow zdecydowalem sie stacjonarnie na medicante i dostalem recepte na co chcialem
  • Odpowiedz
@MM16: Dobra spieszę z updatem. Odezwał się support i podesłał linka do recepty która według daty została wystawiona w zasadzie od razu. Więc w moim wypadku po prostu brak jakichkolwiek powiadomień. Może przez to że zamawiałem bez zakładania konta
  • Odpowiedz
@GibolXD: tylko na wizycie w IZWW.pl masz ile chcesz recept do 30g/21dni, a w tych receptomatach 50zł za 1 receptę bez żadnego wsparcia merytorycznego czy prawnego...
  • Odpowiedz
@Tabaraba: 30g to mala ilosc jak za 220 zł pierwsza wizyta tyle oferuje ci aspot za 50zł, a tak samo internetowe i od ręki za 100zł greenrescue, w izww zaloze sie ze na wizytę czeka się parę dni co też jest minusem w tych przykładach co ja podałem masz to od ręki.
  • Odpowiedz
@Tabaraba: a czy ja powiedziałem ze na 1 recepcie? a s-lab dalem jako podstawowy przykład i nie rozumiem czego piszesz "blehh" skoro ostatnie partie nowych odmian biją jakieś aurorki na głowę :)
  • Odpowiedz
@MM16: @GibolXD siema . Wiesz Może czy jak green rescoue wystawił mi receptę na s-lab 22% i kupiłem w aptece 5 z 15 i jak chciałem dokupić resztę w inny dzień do się okazało że są braki w hurtowniach i nie ma to czy lekarz z green recure zamieni mi na s-lab 18 ? Czy mają w to wbite i muszę kupić nową receptę ?
  • Odpowiedz