Aktywne Wpisy

DrN_25 +151
Mireczki pijcie że mną kompot. W końcu podjąłem rękawice budowy domu własnymi siłami. Działka jest, ogrodzenie tymczasowe właśnie zrobione, wymieniłem grunt pod płytę fundamentowa. Może nawet stworze tag do relacji i pełnego sprawozdania z budowy 😅
#budowadomu #budujzwykopem #chwalesie #domparterowy
#budowadomu #budujzwykopem #chwalesie #domparterowy
źródło: 1000028035
Pobierz
rukh +10
źródło: temp_file6042004186199315948
Pobierz

Najbardziej mnie intryguje praca doradcy klienta. Widzę też, że co jakiś czas w moim mieście są oferty pracy na Młodszego doradcę klienta/Juniora (np. w Alior Bank) i raczej na takie coś bym chciałbym złożyć papierki.
Tylko mam jeden mankament i nie wiem czy to jest problem - mianowicie, jeżeli chodzi o samą rozmowę z ludźmi to jestem w tym naprawdę dobry. Dynamicznym oskarkiem bym się nie nazwał, ale jestem bardzo społeczny i nigdy nie miałem problemów żeby zagadać do losowej osoby w celu jej poznania. Wiedzę też pojmuję szybko, więc jeżeli są tam jakieś szkolenia (a wiem, że są) to też szybko bym to ogarnął.
ALE - moje jedyne doświadczenie jakie posiadam to 2 miesięczny staż w biurze rachunkowym a wszędzie piszą, że bez doświadczenia to jest lipa.
Co byście powiedzieli? W CV naturalnie zrobiłbym duży nacisk na umiejętności miękkie a w liście motywacyjnym bym powiedział o tym, że chciałbym się po studiach rozwijać w takim a nie innym zawodzie i wiem, że mnie to interesuje.
#pracbaza #praca #cv #bankowosc