Aktywne Wpisy

kanguru +23
jedno musi zniknąć co wybierasz?
źródło: temp_file7981082450624516794
Pobierz
masternodeBTC +271
Wskaż przedmiot, usługę lub czynność, która w ostatnim czasie poprawiła komfort, zdrowie, bezpieczeństwo lub prywatność w Twoim życiu.
Od 5 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. Polecasz rzeczy dzięki którym żyje Ci się lepiej, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których powstają kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonać trafnych zakupów z polecenia. Tag obserwuje już ponad 7380 osób.
Dzisiaj ode mnie
Od 5 lat rozmawiamy na tagu #mirekmasterclass o wszelkich usprawnieniach życia. Polecasz rzeczy dzięki którym żyje Ci się lepiej, a w komentarzach nawiązujemy dyskusje, z których powstają kolejne pomysły. Każdy może polubić rozwiązania z których też korzysta, aby pomóc społeczności dokonać trafnych zakupów z polecenia. Tag obserwuje już ponad 7380 osób.
Dzisiaj ode mnie

lista sie powieksza, tylko Polacy jak zwykle w ogonie bo zajeci sa waleniem w siebie nawzajem ku uciesze obcych agentur : )
źródło: Przechwytywanie
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Zopyross: albo Zelenski(╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Komentarz usunięty przez autora
Ludzie z UE pewnie chcą Sikorskiego albo Tuska, a Trump chce Nawrockiego. No to nikt nie pojedzie.
@washington: A po co Polak miałby tam jechać? To jest tzw. koalicja chętnych - czyli tych którzy są gotowi wysłać wojska na Ukrainę. Polska się z tej koalicji wypisała, Co miałby Nawrocki/Tusk/Sikorski do zaoferowanie podczas tych rozmów?
@szybki-bill1: xD
@bartoromeo: przecież tam jadą poważni ludzie. Oni wiedzą kim jest Nawrocki i jestem pewny, że nikt z wymienionych nie chciałby z nim gadać xD