Aktywne Wpisy

Iudex +82
Mirki, co robić z mendami, które regularnie blokują mi wjazd do garażu?
tl;dr:
Mam garaż naziemny w centrum Wrocławia (ale nie ma tu strefy płatnego parkowania). Jest usytuowany na podwórku i notorycznie ktoś mi go zastawia "tylko na chwilę". Nie że jakiś sąsiad - przyjezdni. Frustrujące jest to okrutnie, nie jestem agresorem, ale naprawdę trochę tracę już siły czasem i jedyne co mam ochotę zrobić to zdemolować te samochody.
tl;dr:
Mam garaż naziemny w centrum Wrocławia (ale nie ma tu strefy płatnego parkowania). Jest usytuowany na podwórku i notorycznie ktoś mi go zastawia "tylko na chwilę". Nie że jakiś sąsiad - przyjezdni. Frustrujące jest to okrutnie, nie jestem agresorem, ale naprawdę trochę tracę już siły czasem i jedyne co mam ochotę zrobić to zdemolować te samochody.
źródło: upadek-1993
Pobierz
raizo777 +169
Oho, trzeba zniszczyć Rymanowskiego... Archetyp dziennikarza, bezstronny, dający wypowiedzieć się każdemu bez wyjątku. Jak on może komukolwiek wadzić? I to zdjęcie... Ha tfu na ten onet
#dziennikarstwo
#dziennikarstwo
źródło: 2025-11-03_092925
Pobierz

Któryś z komentujących słusznie zwrócił uwagę, że Polacy też kolaborowali i oczywiście pełno minusów, d--a zabolała.
#historia #wykop
źródło: image
Pobierz@polski_chinczyk_kek: Ciekawe co by bylo jakby ktos zwrocil uwage ze niemcy ratowali zydow :D (tacy tez byli)
źródło: temp_file8970304754205046341
Pobierz"Oskar Schindler (ur. 28 kwietnia 1908 w Svitavach, zm. 9 października 1974 w Hildesheimie) – niemiecki przedsiębiorca, członek partii nazistowskich (SdP i NSDAP) oraz agent Abwehry,"
Folksdojcze z pierwszej i drugiej grupy byli Niemcami, nie Polakami.
Folksdojcze z trzeciej lub czwartej grupy byli Polakami, z których faktyczni kolaboranci