Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +21
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz
SereneCipher +1
W jaki mało inwazyjny sposób zabić kogoś w książce? Że niby przypadek itp Bo pisze pisze i muszę się pozbyć typa i nie wiem jak.

#praca #pracbaza #neet #korposwiat #januszex #kolchoz #bezrobocie
źródło: temp_file1806625424925677602
Pobierz@pemo212: Z niewolniczej pracy męża ¯\(ツ)/¯
@lubisz_sok_to_sok_maj_kok: Hmmm czyli dotarlo ze pracowac to jednak trzeba? Lepiej pozno niz wcale.
Znam conajmniej kilka osob ktore poszly na swoje. I nie mowie tu o slynnym 2B2 i tyraniu u janusza. I zrobily to bez jakiegos kapitalu poczatkowego. Jednemu kumplowi po prostu drugi pozyrowal jakiestam fundusze z urzedu na otwarcie firmy. Drugi poszedl
@lubisz_sok_to_sok_maj_kok: No sam potwierzdilem. Kapital lezy na ulicy i wystarczy sie po niego schylic. Czego nie zrozumiales?
Jeśli chodzi o podzyrowanie przez znajomego, to powodzenia jeśli biznes nie wypali. Serio uważasz że każdy kończy z sukcesem w biznesie?
@Alfiarz: No a gdzie problem? Kumpel zwolnil sie z naszej firmy i poszedl na swoje. Zeby rozkrecic firme potrzebowal kasy ktora dostal z urzedu (nie wiem czy z UP czy z innego ale z jakichs funduszy). Musial tylko znalezc kogos kto mu pozyruje. To mu inny kumpel z firmy podpisal (znaja sie lata). Minely 2 lata, kumpel utrzymal firme
Powiedz może ile firm już tak rozkręciłeś skoro to takie banalne?
Ale jak napisalem wyzej - kumpel sie zwolnil i otwarl swoje. Za uja ebanego nie mial miliona (ani 200k). Poszedl po dotacje do urzedu i zaczal dzialac na swojej dzialalnosci. Na brak pracy czy zarobki nie narzeka. Akurat ten nie
@HeinzGuderian: nie może i nie będzie, i zalezy co to bogactwo. Chcielibyscie obcinac gorze, no ok, tylko kto wezmie odpowiedzialnosc za np forme budujaca drogi, gdzie zatrudnia kilka tysiecy pracownikow i robi zlecenia za miliardy? Ktos za 7k netto na msc? Otworz czlowieku beret bo od tego ograniczonego p------o sie
kazdy jest w tej samej sytuacji. kazdemu moze wyjsc lub nie wyjsc. Czy pracuje na UoP czy jest bezrobotnym.
Wybić i ograbić bogaczy można - juz nie raz to robiono, ale co zrobisz z ryjem?
@HeinzGuderian: Bzdura. Możesz wszystko.