Aktywne Wpisy

yourgrandma +97
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
Zdecydowaliście, że następną kategorią będą openingi anime.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
źródło: anime
Pobierz
kaszaamanna +1041
Życzenia uprzejmego użytkownika @jakub-kicia po wpisie o chorobie mojej żony :)
@Moderacja odrzuciła zgłoszenie o atakowaniu mojej osoby :)
#moderacjacontent #wykop
@Moderacja odrzuciła zgłoszenie o atakowaniu mojej osoby :)
#moderacjacontent #wykop
źródło: image_picker_07759E5F-925C-4C83-8FC9-BD00EDC83A6E-72556-00003374F19AD0DE
Pobierz

#praca #pracbaza #neet #korposwiat #januszex #kolchoz #bezrobocie
źródło: temp_file1806625424925677602
Pobierz@pemo212: jeśli z owoców pracy nie wystarczy ci na podstawy z piramidy potrzeb, czyli bezpieczne, ogrzewane, zadaszone miejsce do spania, pełnowartościowe pożywienie, możliwość rozwoju, w tym skumulowania środków na zapewnienie bytu potomstwu, to to nie jest niewolnictwo.
To jest GORZEJ niż niewolnictwo.
To jest zarabianie społeczeństwa aż do jego wymarcia.
Coś
@conamirko: no jak dla ciebie oddawanie najlepszych godzin dnia żeby przyjść do obozu pracy i robić tam co ci każą to nie jest niewolnictwo to xD
A w Warszawie takiej rozumiem nie są potrzebni ludzie którzy zarabiają minimalną lub trochę powyżej minimalnej nie? Zostawmy w stolicy tylko pięknie ubranych specjalistów od transportu gowna z d--y do kibla w szklanych korpo zobaczmy co się stanie. Przecież mogą się wynieść inni do powiatowych
Zmieńcie robotę serio - ja jestem zadowolony i stać mnie na znacznie więcej niż podstawowe rzeczy oraz nie tracę dodatkowych 4h żeby przepracować 8. No ale potrafię też coś więcej niż shitpostowanie na wykop.pl
Albo inaczej - zaloz firme i niech inni pracuja na ciebie. Proste co nie?
@conamirko: no sam piszesz że przychodzisz na 8 godzin robić co ci każą
@conamirko: mnie też i co to zmienia, skoro mogę się cieszyć tymi rzeczami tylko chwilę po przebudzeniu albo po południu jak już na nic nie mam ochoty, a następnego