Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +502

mirko_anonim +3
✨️ Czy powinienem się martwić o zaproszenie na Facebooku od fryzjerki? Ⓘ
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.

Putin na tym filmiku mówi, że nie zamierza atakować NATO. Wcale nie jest to mistrz kłamstwa i propagandy i wcale nie mówił tego przed wjazdem do Ukrainy.
Zgadnijcie jaki jest odzew naszych prawicowych polskich patriotów z polski.
Dlaczego na każdym kroku udowadniane jest to, ze tylko totalni kretyni (większość z wykształceniem podstawowym) głosują na partie które albo współpracują z podobnymi w UE (tak, mówię o AfD) albo liza berło Pomarańczowemu który rozkłada mu czerwony dywan.
Na was tylko napluć.
#polityka #wybory #usa #bekazprawakow #bekazpisu #bekazkondederacji
źródło: IMG_0402
Pobierz@FikuMiku6 największego, bo?
Po co Putinowi atakować NATO? Ukraina to była, jest i będzie rosyjska strefa wpływów.
@sznioo: I boty mają prawa wyborczej i głosują na Brauna i Konfederacje?
@FikuMiku6: Wiedzą geopolityczną bym cię zjadł na śniadanie, a twoja świadomość realnej genezy konfliktu rosyjsko-ukraińskiego zapewne wynosi 0 podobnie jak 95% populacji (choć widzom TV i tej tępej paplaniny wydaje się, że jest inaczej)
@FikuMiku6: tak bo to międzynarodówka populistyczna a nie żadna prawica