Wpis z mikrobloga

Ale ten swiat powalony jest. Majtczak vs Jota. Pierwszy sie wbil w niczego niewinnna rodzine i siedzi w wiezieniu, drugi jechal tak samo tylko na szczęście nie wyrobil na zakręcie i umarł.. Tego drugiego oplakuje pol pilkarskiego swiata...... qvo vadis swiecie #majtczak #wypadek #pilkanozna #mecz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kurak2301: Dodaj do tego, że Chelsea dodatkowo przekazała rodzinie Joty część wygranej za klubowe mistrzostwa świata. Rodzinie kolesia, który zarabiał 140 tysięcy funtów tygodniowo. Oczywiście niech każdy robi ze swoimi pieniędzmi to na co ma ochotę, ale to jest kuriozalne.
  • Odpowiedz
Rodzinie kolesia, który zarabiał 140 tysięcy funtów tygodniowo. Oczywiście niech każdy robi ze swoimi pieniędzmi to na co ma ochotę, ale to jest kuriozalne.

@GeWa: to samo sobie pomyślałem. Plot twist jest taki, że kobieta jeszcze zarobi na tym. Nie pamiętam ile, ale Liverpool normalnie kasę z konkraktu ma wypłacać.
Skoro byli taka skromna, spokojna rodzina, to dla mnie wręcz niesmaczne by było takie viralowe zrzucanie się.

Odejście odejściem i
  • Odpowiedz
Wczoraj z ojcem przy okazji meczu właśnie to poruszałem, że to mógł być wypadek milionera na własne życzenie, a teraz wszyscy go opłakują. Stwierdził (w sumie słusznie), że to nie tak i że tego nie rozumiem.
@Kolarzino na pewno pensję za cały pozostały kontrakt, nie wiem co potem dogadali
  • Odpowiedz