Ale ten swiat powalony jest. Majtczak vs Jota. Pierwszy sie wbil w niczego niewinnna rodzine i siedzi w wiezieniu, drugi jechal tak samo tylko na szczęście nie wyrobil na zakręcie i umarł.. Tego drugiego oplakuje pol pilkarskiego swiata...... qvo vadis swiecie #majtczak #wypadek #pilkanozna #mecz
@kurak2301: Dodaj do tego, że Chelsea dodatkowo przekazała rodzinie Joty część wygranej za klubowe mistrzostwa świata. Rodzinie kolesia, który zarabiał 140 tysięcy funtów tygodniowo. Oczywiście niech każdy robi ze swoimi pieniędzmi to na co ma ochotę, ale to jest kuriozalne.
Rodzinie kolesia, który zarabiał 140 tysięcy funtów tygodniowo. Oczywiście niech każdy robi ze swoimi pieniędzmi to na co ma ochotę, ale to jest kuriozalne.
@GeWa: to samo sobie pomyślałem. Plot twist jest taki, że kobieta jeszcze zarobi na tym. Nie pamiętam ile, ale Liverpool normalnie kasę z konkraktu ma wypłacać. Skoro byli taka skromna, spokojna rodzina, to dla mnie wręcz niesmaczne by było takie viralowe zrzucanie się.
@GeWa: @Kolarzino @kurak2301 tzw cud zycia. gdy umrze jedyny zywiciel rodziny co zarabial 4k miesiecznie to panstwo nawet nic nie da, gdy umrze pilkarzyc z milionami na koncie to rodzinka dostaje od "kolegow" z pracy dodatkowe miliony xd. ten swiat jest skonczony
@GeWa: I najlepsze żaden z piłkarzy się nie sprzeciwił że musi swoje siano oddać bojąc się ostracyzmu społecznego, a jestem przekonany że na pewno kilku było to w niesmak
Wczoraj z ojcem przy okazji meczu właśnie to poruszałem, że to mógł być wypadek milionera na własne życzenie, a teraz wszyscy go opłakują. Stwierdził (w sumie słusznie), że to nie tak i że tego nie rozumiem. @Kolarzino na pewno pensję za cały pozostały kontrakt, nie wiem co potem dogadali
Czy wiecie że kupując kosiarkę nie macie władzy nad czasem w którym kosi, a producent sprzedaje wam urządzenie którego prace sam kontroluje i wyznacza wam limit dzienny :D #kosiarki #ogrod
@GeWa: to samo sobie pomyślałem. Plot twist jest taki, że kobieta jeszcze zarobi na tym. Nie pamiętam ile, ale Liverpool normalnie kasę z konkraktu ma wypłacać.
Skoro byli taka skromna, spokojna rodzina, to dla mnie wręcz niesmaczne by było takie viralowe zrzucanie się.
Odejście odejściem i
@Kolarzino na pewno pensję za cały pozostały kontrakt, nie wiem co potem dogadali