Aktywne Wpisy
czarrny +5
Czy Waszym zdaniem opłaca się brać AC do auta o wartości 26k? Auto będzie użytkowane w dużym mieście.
Koszt AC 1488zł.
#motoryzacja #finanse #kiciochpyta
Koszt AC 1488zł.
#motoryzacja #finanse #kiciochpyta
źródło: temp_file1182500063809495684
Pobierz
dos_badass +142
źródło: 20251130_113723
Pobierz

Uzależniłem się od jedzenia z gastro. Po prostu nic mi nie smakuje i mam duże opory przed robieniem sobie samemu jedzenia. Nawet jak zrobię to potem tego nie jem i zamawiam. A jak walczę ze sobą to się głodzę. Zamawiam ze 2-3x dziennie przez różne serwisy tupu pyszne, glovo, wolt, itp. Problemem jest kasa bo wcale fortuny nie zarabiam, ale za to wydaje fortunę na to. Mam wrażenie, że doszedłem do takiego poziomu, że wgl na cenę na patrzę. Oczywiście po zjedzeniu pojawiają się wyrzuty sumienia. I tu nie chodzi o zdrowie i problemy z wagą, to jestem szczupły i jem raczej normalne rzeczy, a nie tłuste burgery czy pizze. No normalne dania obiadowe, czasem jakaś inna kuchnia, czasem sama sałatka, ale pizza też czasem wpadnie.
Jak z tym walczyć i się tego oduczyć?
#dieta #gastronomia #zalesie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Albo uznaj za hobby i zamawiaj dalej, może z ustalonym limitem kwoty na tydzień/miesiąc, skoro nie patrzysz na ceny to może osobna karta z takim limitem.
Mnie ceny restauracji skutecznie zniechęcają.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Na ceny nie patrzę jak już sobie odpuszczę i z tym nie walczę. Wtedy czuje taki spokój na głowie. A jak walczę z tym to oczywiście udaje mi się zrezygnować z tego