Aktywne Wpisy

ziomgaltestowy +115
Zatrudnili u mnie zoomera i to ile on p----------a kasy to głowa mała. Jego zycie idealnie opisuje konsumpcjonizm 21 wieku i "problemy" z jakimi młodzi się obecnie mierzą.
Koles codziennie zaczyna dzień od energetyka z żabki. Zamiast zrobić swoje jedzenie to kupuje jakies wykwintne gotowce albo zamawia z restauracji do biura XD Po południu wlatuje 2 energetyk albo jakies picie też z żabki, gdzie ceny są w skrócie mówiąc p------e. No i w
Koles codziennie zaczyna dzień od energetyka z żabki. Zamiast zrobić swoje jedzenie to kupuje jakies wykwintne gotowce albo zamawia z restauracji do biura XD Po południu wlatuje 2 energetyk albo jakies picie też z żabki, gdzie ceny są w skrócie mówiąc p------e. No i w

witam12 +101
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Czy w Polsce są jacyś specjaliści w medycynie estetycznej, których polecacie. Chodzi o takich lekarzy z dobrym poczuciem estetyki, znających najnowsze trendy ale potrafiących odmówić różnych rzeczy lub namówić na najlepszą możliwą opcję.
Interesują mnie głównie zabiegi, które robią nawet salony kosmetyczne ale potrzebowałbym fachowej konsultacji osoby, która ma dużą wiedzę i pojęcie o tym wszystkim. Być może skusiłbym się na coś więcej, gdyby mnie taki fachowiec był w stanie przekonać.
Głównie mi zależy nad poprawą jędrności i wyglądu cery - czyli jakiś laser albo mezoterapia byłaby pewnie spoko. Jednak nie ukrywam, że jakby mi ktoś zaproponował delikatną korektę czegokolwiek, najlepiej z wizualizacją i byłoby małe ryzyko niepowodzenia albo powikłań , to bym się zastanowił.