Aktywne Wpisy
ATAT-2 +82

JamesJoyce +34
#programista15k #pracait #programowanie
Mirki, pijcie ze mną kompot. Przyjąłem ofertę na AI architekta. Zarządzanie 30 ludźmi od ai. Trochę się obawiam czy sobie poradzę, ale może będzie dobrze
Mirki, pijcie ze mną kompot. Przyjąłem ofertę na AI architekta. Zarządzanie 30 ludźmi od ai. Trochę się obawiam czy sobie poradzę, ale może będzie dobrze

#ukraina #rosja #wojna #usa #bekazlewactwa
źródło: Screenshot_20250816_154929_Chrome
Pobierz@smutny_kojot: czyli szczyt byl kompromitacja, nic nie osiagneli i puszczaja teraz takie fejki zeby to przykryc?
@smutny_kojot: przypomnisz mi jak sie skonczyly gwarancje bezpieczenstwa podpisane w zamian za pozbycie sie broni jadrowej przez ukraine i ktore kraje je podpisaly?
Trump gowno ugral i juz
@KupujacKarmeDlaKotaNieMajacKota: To było zobowiązanie do zaniechania agresji i wtrącania się na Ukrainę, i zostało utrzymane przez USA i UK a złamane przez Rosję.
Dlaczego powtarzacie wciąż te bzdury o "gwarancjach bezpieczeństwa"? Nikt nikomu niczego nie gwarantował. Masz tekst: https://pl.wikipedia.org/wiki/Memorandum_budapeszte%C5%84skie
"Seek immediate Security Council action to provide assistance to the signatory if they "should become a victim of an act of aggression or an object of a threat of aggression in which nuclear weapons are used"."
To jest gwarancja, ze pomoga Ukrainie. Tak pomogli, ze ci od 2014 maja roaka swolocz na swoim terytorium
@KupujacKarmeDlaKotaNieMajacKota: A została użyta b--ń jądrowa? Nie? Bo to jest warunek. Jako że nie została użyta to nie ma tematu. btw za poprzedniej kadencji Trumpa USA wysyłały b--ń na Ukrainę. Co roku wysyłano b--ń o większej wartości, najwięcej chyba w 2020, kiedyś wstawiałem o tym artykuł. Zwłaszcza Javeliny były wartościowe, odparły rosyjskie czołgi w 2022. Tak samo zachodni instruktorzy szkolili ukraińskie wojsko.
Jeszcze za