Aktywne Wpisy
p0melo +19
#redpill #blackpill #zwiazki #tinder
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po

wfyokyga +163
Giga Super MegaZord R------------r
źródło: temp_file8737590993392252290
Pobierz

I czy będę żałował tej stówki
źródło: IMG_1648
Pobierzźródło: IMG_1653
Pobierzsporo w sumie indyków w które grałem na PC zauważyłem w PS Store ale nie wyobrażam sobie grać na padzie w takiego rimworlda jak Vigor, chyba bym ochujał
Dla mnie to jest ważniejsze niż kilka gier których nie ma konsola a z padem czyje sie jak ryba w wodzie do tego wypasiony tv 75” i to jedyna forma grania jaką preferuje,
Na macu tylko football manager.
Mam też dwa Nintendo switch ale służą tylko
I skończyło to się tak że wolę jednak grać na konsoli. Na PC nim zainstalowałem moda fallout 4 (London) to musiałem go instalować dwa razy, jakieś niezgodności etc. Do tego miejsce tez mało wygodne, więc musiałbym dokupić lepszy fotel, monitor też tylko 25" nie ma
Wcale ze nie, ja lubię jak ktoś takie rozkminy zarzuca, to pokazuje inne perspektywy
@Krisztiano_Ronaldo: Oby nowy dobrze śmigał ( ͡º ͜ʖ͡º)
No ale to jak już będzie stanowisko odpowiednie.
A tak w ramach ciekawostki powiem ze odkąd jest opcja 60fps na konsoli to zawsze wybieram. Tak myślałem aż skończyłem kcd1 a potem odpaliłem dwójkę. Pograłem w 60 w dwójkę jakaś godzinę i zmieniłem na 30 xD sam
U mnie kwestia konsoli i PC wygląda tak, że o wiele bardziej cenie sobie gaming na konsoli to odpalam ją bardzo rzadko - exclusive gierek co raz mniej, a i ostatnio zagrywam się bardziej w gierki multi. Choć i tak preferuję single player gaming, ale udało się po latach zebrać ekipę,
Nie zliczę ile razy to gdzieś w internecie napisałem i rzuciło się na mnie stado moralizatorów ( ͡° ͜ʖ ͡°)