Wpis z mikrobloga

@ActiveekHere jestem konsolowcem odkąd pamiętam. Nawet jak mialem wypasiony PC ktorego zazdrościli kumple to i tak służył tylko do pracy zanim przenioslem sie na macOS,
Dla mnie to jest ważniejsze niż kilka gier których nie ma konsola a z padem czyje sie jak ryba w wodzie do tego wypasiony tv 75” i to jedyna forma grania jaką preferuje,
Na macu tylko football manager.
Mam też dwa Nintendo switch ale służą tylko
  • Odpowiedz
@ActiveekHere to tak nie działa. W moim domu ostatnio pojawiła się 5070 i niby mógłbym grać na tym (kobieta się bawi w filmy/fotografie), i nawet próbowałem.

I skończyło to się tak że wolę jednak grać na konsoli. Na PC nim zainstalowałem moda fallout 4 (London) to musiałem go instalować dwa razy, jakieś niezgodności etc. Do tego miejsce tez mało wygodne, więc musiałbym dokupić lepszy fotel, monitor też tylko 25" nie ma
  • Odpowiedz
@Krisztiano_Ronaldo: @alojzy_ulamek Dzięki za wasza perspektywę, ja mam podobnie jak Rock, chociaż odpalam konsolę częściej od niego bo gram czasem w EAFC. Przez większość czasu stoi i się kurzy bo mam mocarny PC który za 1.5 miesiąca będzie jeszcze bardziej mocarny, grałem na PS5 2 miesiące w EAFC i poinstalowałem gierki z PS+ (m.in. dead island 2) i nie widzę żadnego sensu żeby to odpalać, na biureczku swoim mam
  • Odpowiedz
@ActiveekHere różni są ludzie i różne są potrzeby. Bankowo będę sprawdzał CP2077 na PC bo jednak różnica w grafice jest potężna z tymi wszystkimi bajerami.

No ale to jak już będzie stanowisko odpowiednie.

A tak w ramach ciekawostki powiem ze odkąd jest opcja 60fps na konsoli to zawsze wybieram. Tak myślałem aż skończyłem kcd1 a potem odpaliłem dwójkę. Pograłem w 60 w dwójkę jakaś godzinę i zmieniłem na 30 xD sam
  • Odpowiedz
@alojzy_ulamek: @Krisztiano_Ronaldo moją wizją tego tagu poza obnażaniem partactw legoludów jest quality rozmowa o gierkach i przeróżne polecajki.

U mnie kwestia konsoli i PC wygląda tak, że o wiele bardziej cenie sobie gaming na konsoli to odpalam ją bardzo rzadko - exclusive gierek co raz mniej, a i ostatnio zagrywam się bardziej w gierki multi. Choć i tak preferuję single player gaming, ale udało się po latach zebrać ekipę,
  • Odpowiedz