Aktywne Wpisy

Tyrande +218
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
MonazoPL +53
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

Znam wielu programistów 10 lat expa po 25k netto na b2b i się kisza na wynajmie 30m2 za 4000zł xDD Dlaczego? bo mało kto da tak niestabilnej życiowo osobie kredyt, nie mówiąc o tym że na b2b zdolność kredytowa jest zerowa, a mało która firma da cywilizowane UoP
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #pracbaza
@ziomus13: trzeba się zgodzić
tylko życie na podkarpaciu 100km od miasta wojewódzkiego to nie jest komfortowe życie
@elo_kebab: to jest sample bias, ja poznałem kolegów to większość miała chaty, niektórzy dwie. czy to coś dowodzi? raczej nie. ty poznałeś takich ludzi, ja takich.
@elo_kebab: Miałem wyliczaną zdolność kilka tygodni temu. B2B. na ryczałcie. Nie jest ona zerowa.
@elo_kebab: Wow. Co za moc argumentu. Może od razu tysiące i ze wszystkimi robiłeś wywiad, czy mają swoje M czy wynajem? Pracowałem w wielu firmach, ale dobrze znałem zwykle może kilkadziesiąt osób. A ty setki i znasz ich sytuacje mieszkaniową. Naprawdę godne podziwu i brzmi legitnie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)