Wpis z mikrobloga

#pokazkota #zalesie Można plusa dla Tosi żeby zaczęła jeść? Rozchorowała się staruszka. Od tygodnia codziennie ją ratujemy u weterynarza. Jeśli dziś nic nie zje jutro trzeba będzie podjąć najcięższą decyzję ;( więcej fotek staruszki w komentarzach.
cornel9192 - #pokazkota #zalesie Można plusa dla Tosi żeby zaczęła jeść? Rozchorowała...

źródło: 1000004927

Pobierz
  • 60
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@CrokusYounghand: i zaczęła jeść jak już wcześniej pisałem więc dziękuję wszystkim a tobie życzę takiego samego komentarza jak będziesz w trudnej chwili z kimś bliskim. Ale takiej chwili ci nie życzę. #-$-ebili tu też nie brak, zaliczasz się do nich.
cornel9192 - @CrokusYounghand: i zaczęła jeść jak już wcześniej pisałem więc dziękuję...
  • Odpowiedz
@cornel9192 zesrał się kociarz na rzadko. IMO jak ktoś się męczy z tydzień czy miesiąc i są liche szanse na wyzdrowienie, to powinno się po prostu uśpić lub poddać eutanazji. Co to za życie na kroplówce lub pod respiratorem. No ale bambinista nie zrozumie. Woli karmić swój egoizm cierpieniem kota. xDD
  • Odpowiedz
Od tygodnia codziennie ją ratujemy u weterynarza

@cornel9192: ehh nie chcę nic mówić, ale to już czas. Nie przedłużaj (o najgorsze dla niej dni, tygodnie), nie bądź egoistą. Been there, done that.
  • Odpowiedz
  • 0
@szatanizmo: nie przyszedłem tu po decyzję ludzi czy mam zabić kota czy nie tylko o wsparcie dla Tośki, której się znacznie poprawiło także dziękuję bardzo. Je jak narazie bardzo ładnie i nawet już drugi kot ją zaczepia, wcześniej wyczuwał że coś jest nie tak i nie zaczepiał. Dziś jedziemy po 10 znów.
  • Odpowiedz