Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +167
Od kilku dni w polskim internecie jest gigantyczny kwik o tę grafikę.
No ale kto normalny zapierdaIa ponad 100 km/h w zabudowanym, i około 200 na ekspresówce/autostradzie? Zdawałoby się, że taki przepis uderzy tylko w jakichś Sebixów prujących swoimi bmkami po wsiach stwarzając zagrożenie, gdzie nie ma żadnych kontroli, albo tych notorycznie jeżdżących na zderzaku i migających światłami żeby im natychmiast zjechać z lewego pasa na drodze szybkiego ruchu xD
#polskiedrogi
No ale kto normalny zapierdaIa ponad 100 km/h w zabudowanym, i około 200 na ekspresówce/autostradzie? Zdawałoby się, że taki przepis uderzy tylko w jakichś Sebixów prujących swoimi bmkami po wsiach stwarzając zagrożenie, gdzie nie ma żadnych kontroli, albo tych notorycznie jeżdżących na zderzaku i migających światłami żeby im natychmiast zjechać z lewego pasa na drodze szybkiego ruchu xD
#polskiedrogi
źródło: e3e8b5c9aace5a93c95bdbdc6c67ce8ebac3d0b7efda822d48727dd6207f1483
Pobierz
chalwaklb +55
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Chciałbym osiągnąć poziom motywacji taki jak miałem miewając epizody maniakalne (wiem, że to głupio brzmi ale serio xD), gdzie w poczuciu misji potrafiłem pół roku jechać jak tur po 12h dziennie bez przerw, żeby osiągać wszystko to czego chciałem. Fakt, że potem przychodził ostry zjazd, no ale na tym zjeździe robiłem dokładnie tyle ile robię teraz.
Da się jakimiś środkami poprawić poziom zaangażowania? Czy może być to inna choroba i ewentualnie jaka? (jakie badania musiałbym zrobić, żeby móc ustalić, czy moje "lenistwo" nie wynika z pobudek zdrowotnych?), co musiałbym powiedzieć psychiatrze, żeby dał mi jakieś leki, które chociaż trochę pomogą?
Farmazonów o terapii proszę nie pisać, sam wyszedłem ze wszystkich powyższych dolegliwości które mnie męczyły, nie potrzebuję porozmawiać sobie z jakąś julką, która za 200zł/h będzie udawać, że ją to interesuje. Doskonale znam swoje cele, wiem co jest do poprawy i potrzebuję jedynie jakiegoś stymulantu, albo rozwiązania swoich ewentualnych problemów zdrowotnych.
#pytanie #pytaniedoeksperta #przegryw #psychologia #motywacja #psychiatria #zdrowie
słońce (krótko, często, bez kremu, zawczasu pijemy marchewki) zmniejsza potrzebę ilość snu u osób z depresją (kiedyś spałem po 16h na dobę), można lepiej wstać wcześniej, ale nadal dobrze jest spać koło 10h godzin dziennie, minimum 8h, można podzielić na dwa razy, ja po pracy koło 15