Aktywne Wpisy

Pettev +323

WypadlemZKajaka +63
Zauważyliście, że w świecie #f1 nikogo nie interesuje Norris? Aktualny Mistrz świata nie wystartował do ostatniego wyścigu, a wszyscy mają to gdzieś. Ogólnie chyba świat F1 nie ma dla niego zbyt wiele uznania bo mistrzostwo dostał w prezencie od grubasa

Dwa razy brałem voucher z cofnięciem ante i ładowałem straighty w jockera sprintera. Na koniec miał w okolicach 350 żetonów.
Do tego jocker mordka do odpalania +30chips na kartach .
+ drugi jocker retrigger na figurach. Bardzo trudno zdobyć taki układ w którym nie są one płatne ani tymczasowe.
A zaledwie eternal. Czyli od początku musisz wiedzieć co robisz bo ich nie sprzedasz i nie usuniesz w żaden sposób.
Przed samym 8/8 sprzedałem rakietę która dawała 11golda na rundę i kupiłem jockera +100 żetonów na rękę straight z hologramem. Plus w ramach bossa 8/8 wymuszającego sprzedaż jockera sprzedałem jakiegoś dziada który nic nie dawał poza folijką +50 żetonów.
Dwa dni temu już PRAWIE zdobyłem golda w tej grze, miałem legendary jockera Chicot który NIBY dezaktywuje bossa.
Boss 8/8 był mieszaczem jockerów. Czyli odwraca je i miesza. I Chicot zapobiegł odwróceniu ale były zmieszane.
Nie zauważyłem z podjarki moim pierwszym 8/8 w goldzie, że zmienił mi o jeden pozycję blueprinta przez co układ trochę za mało dawał.
Obczaiłem to w przedostatnim rozdaniu i poprawiłem. Zabrakło z 50k do wyniku bodajże 800k.
Wyobraźcie sobie moją minę wtedy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#balatro
źródło: gold
PobierzPerkeo.
Raz mi się trafił ale już nie miałem go jak wykorzystać bo w 8 ante miałem talie pod zupełnie coś innego.
@19karol90: