Wpis z mikrobloga

• 0
Zlot wzajemnych rycerzyków, czyli prawidziwie internetowych kolegów do pokrywania siebie wzajemnie przy każdej okazji i bez okazji też. Obgadujecie tu jak typowe zawistne i sfrustrowane polaczki, same niczego sobą nie reprezentujące. Czyli jak prawie wszędzie w "polskim necie" ze swobodnym dostępem. Szkoda na was prądu, wzroku i czasu, jak na wszystkich troli, botów i debili, chorych z zazdrości.

@GhostRider321: czemu do cholery to brzmi jak wpisy pisane przez nick XXX123(cośtamniepamiętam)
  • Odpowiedz
@Zakolencjusz: Ja czekam na moderatora. Typ w 6 dni non-stop tu wypisuję, więc odpoczynek mu należy się. Raczej to nie on. On ma swoje łykające pelikany co wierzą, że Łysa zła, Kaśka dobra, a Przemek był na Murze...za niewinność
  • Odpowiedz
@Zakolencjusz: Skąd wiesz, że to ja?
Śmieszne botki. Bawi mnie, jak dzieciaczki, patuski i frustraty idą do pani się poskarżyć - naprawdę to lubię i dziękuję wam za tyle radości, śmiechu i rozrywki. Same pozytywy! Jak niewiele trzeba, żeby zamieszać w szambie i mieć z tego bekę hahaha
"A ja mam dłużej konto niż ty hehehehe no ile lat no?", "A ja jestem wyższy", "A mój tata więcej zarabia", "A
  • Odpowiedz
@GhostRider321: Choroszcz czeka. Normalny to nie jesteś. Obrzydliwy jesteś. Czekam jak za łobuzerkę dostaniesz banicję. Poza tym naucz się, że wszędzie są jakieś zasady. Obyś dostał jak najdłuższą od tego miejsca banicję! @eSUBA94 Nie musisz mu się tłumaczyć. Jego miejsce jest w tym rynsztoku, z którego przybył!
  • Odpowiedz
@GhostRider321: Waszej? Czyli kogo? W liczbie mnogiej do mnie napisałeś DZBANIE! Dzbanie Choroszcz na ciebie czeka. Tylko w kolejkę na NFZ ustaw się. Dzbanie wracaj do rynsztoka, bo moderator tobą już się interesuję i będziesz krótko cieszył się swoimi dziwnymi wpisami tutaj. Żegnaj DZBANIE!!!
  • Odpowiedz
Czy #wykop to loża cynicznych szyderców? Taki ma cel? Taką rolę ma spełniać? Czy tylko wam wolno szydzić i wyśmiewać innych, pozostając anonimowym w ukryciu, a w przeciwną stronę już nie? Odczuwacie jakiś lęk przed tym? Wstyd? Może ujawnij się jeden z drugim publicznie w necie, może załóż swój kanał na #youtube, to też się wszyscy pośmiejemy, wytykając to i owo. Zachowanie na poziomie podstawówki, a niekiedy
  • Odpowiedz