Aktywne Wpisy

Clefairy +32
Tak widzę ludzi co mają ból d--y o brak gier na przestarzałych płytach - sfrustrowani 35-40 latkowie, którzy aby poczuć, że coś posiadają muszą to sobie wcisnąć na zapomnianą zakurzoną półkę.
Sam swego czasu kolekcjonowałem gry, ale po dłuższym czasie doszedłem do wniosku, że jest to bezsensowne. Do tych gier i tak się NIE WRACA, co najwyżej kupuje się za 30 zł na promocji odświeżoną wersję jakiejś produkcji i ogrywa na luzie na
Sam swego czasu kolekcjonowałem gry, ale po dłuższym czasie doszedłem do wniosku, że jest to bezsensowne. Do tych gier i tak się NIE WRACA, co najwyżej kupuje się za 30 zł na promocji odświeżoną wersję jakiejś produkcji i ogrywa na luzie na
źródło: 5851
Pobierz
elena-mary +368

Dla osób korzystających i mających konto na fragrze pytanie. Jak u was wygląda ta liczba? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: dfffqfzv
Pobierzźródło: temp_file3756686158575848253
Pobierz@lubie_placki1: Chyba u każdego taki etap następuje, w którym myśli sobie: "kurde, już mnie zapachy tak nie jarają, nic mi się nie podoba, może się wyleczyłem i tylko zaprzepaściłem w cholerę hajsu na to" A potem znowu się jarasz ja dziecko w święta:D
źródło: image
PobierzChciałbym mieć jeszcze Floraiku My Love Has the Colour of the Night, ale ~ 21zł/ml to już trochę dużo za dużo, a obiecałem sobie, że limit to będzie okolice 15 zł/ml za coś niesamowitego
źródło: image
Pobierz