@swiadekkoronny przecież to jest wlasnie to przed czym ostrzegał Dudek - Nawrocki bedzie chciał zwiększyć swój wplyw na armię. A takie teczki przecież idealnie sie do tego nadają.
@swiadekkoronny: Samemu daleko mi z sympatią w stosunku do Nawrockiego czy ogólnie polskiej prawicy m.in. za populizm, chłopski rozum, pro-rosyjskość w przypadku Konfederacji itp. Natomiast bawi mnie, gdy libki i lewaki są w autentycznym szoku, że żołnierze, strażnicy graniczni, policjanci czy mieszkańcy wsi, wolą jednak prawicowe partie.
Przecież powinni głosować na tych, którzy kojarzą ich z mordercami, nieukami, zaściankiem, chcieliby łagodzić kary dla kryminalistów, a funkcjonariuszy i wojaków to najlepiej
@swiadekkoronny czytałem gdzieś, że S Cencik, to syn komuszka. Wepchał Batyra do IPN. Można się spodziewać że to teraz BIURO NIEBEZPIECZEŃSTWA NARODOWEGO.
trepy głosujące na nawrockiego już się uśmiechają na myśl, że ich teczki mogą się niedługo randomowo znaleźć w Internecie? xd
@swiadekkoronny: znając cieciewicza to te teczki wylądują u ruskiej agentki-tłumaczki, która przetłumaczy je na kacapski i trafią później prosto do FSB...
I to nie jest żart niestety. Ten gość powinien już dawno siedzieć, bo ilość dziwnych przypadków przy nim jest zatrważająca.
@swiadekkoronny No to ktory wyborca PiSu powie mi po co Cenckiewiczowi dostęp do bazy wszystkich żołnierzy? Wiem! Kibole będą szukać szpiegów i rozprawiać sie po swojemu. Nie ma to jak stary dobry samosąd z prezydenckim ułaskawieniem. Po co komu śledztwo i sądy ( ͡°͜ʖ͡°)
@swiadekkoronny: Tak się zaczyna instalacja swoich ruskich kolegów by potem w razie potrzeby szybko i łatwo rozmontować armię przed wyzwolicielem ze wschodu.
@swiadekkoronny I cyk ustawienie wojska pod siebie i jak przez przypadek przegrają wybory, to wojsko je wygra za nich…. K---a nie wierzę w to co widzę.
Myślicie, że trepy głosujące na nawrockiego już się uśmiechają na myśl, że ich teczki mogą się niedługo randomowo znaleźć w Internecie? xd
#defilada #bekazpisu #sejm #polityka #wybory
źródło: temp_file8600979528963717544
PobierzPrzecież powinni głosować na tych, którzy kojarzą ich z mordercami, nieukami, zaściankiem, chcieliby łagodzić kary dla kryminalistów, a funkcjonariuszy i wojaków to najlepiej
Cenckiewicz w BBN, kto by się spodziewał jak to się skończy.
Gość który do komisji likwidacyjnej WSI wpuścił ruskiego szpiega chce teraz dostępu do teczek wszystkich żołnierzy. No ciekawe.
@swiadekkoronny: ja myślę, że nie połączą kropek :)
Czy Ty dalej powtarzasz brednie o tym pajacu z granicy?
@DonTadeo: nowa, młodsza i gorsza
@swiadekkoronny: znając cieciewicza to te teczki wylądują u ruskiej agentki-tłumaczki, która przetłumaczy je na kacapski i trafią później prosto do FSB...
I to nie jest żart niestety. Ten gość powinien już dawno siedzieć, bo ilość dziwnych przypadków przy nim jest zatrważająca.
No to ktory wyborca PiSu powie mi po co Cenckiewiczowi dostęp do bazy wszystkich żołnierzy?
Wiem! Kibole będą szukać szpiegów i rozprawiać sie po swojemu.
Nie ma to jak stary dobry samosąd z prezydenckim ułaskawieniem.
Po co komu śledztwo i sądy
( ͡° ͜ʖ ͡°)