Wpis z mikrobloga

• 36
@swiadekkoronny przecież to jest wlasnie to przed czym ostrzegał Dudek - Nawrocki bedzie chciał zwiększyć swój wplyw na armię. A takie teczki przecież idealnie sie do tego nadają.
  • Odpowiedz
@swiadekkoronny: Samemu daleko mi z sympatią w stosunku do Nawrockiego czy ogólnie polskiej prawicy m.in. za populizm, chłopski rozum, pro-rosyjskość w przypadku Konfederacji itp. Natomiast bawi mnie, gdy libki i lewaki są w autentycznym szoku, że żołnierze, strażnicy graniczni, policjanci czy mieszkańcy wsi, wolą jednak prawicowe partie.

Przecież powinni głosować na tych, którzy kojarzą ich z mordercami, nieukami, zaściankiem, chcieliby łagodzić kary dla kryminalistów, a funkcjonariuszy i wojaków to najlepiej
  • Odpowiedz
trepy głosujące na nawrockiego już się uśmiechają na myśl, że ich teczki mogą się niedługo randomowo znaleźć w Internecie? xd

@swiadekkoronny: znając cieciewicza to te teczki wylądują u ruskiej agentki-tłumaczki, która przetłumaczy je na kacapski i trafią później prosto do FSB...

I to nie jest żart niestety. Ten gość powinien już dawno siedzieć, bo ilość dziwnych przypadków przy nim jest zatrważająca.
  • Odpowiedz
@swiadekkoronny
No to ktory wyborca PiSu powie mi po co Cenckiewiczowi dostęp do bazy wszystkich żołnierzy?
Wiem! Kibole będą szukać szpiegów i rozprawiać sie po swojemu.
Nie ma to jak stary dobry samosąd z prezydenckim ułaskawieniem.
Po co komu śledztwo i sądy
( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz