Aktywne Wpisy

SereneCipher +1
W jaki mało inwazyjny sposób zabić kogoś w książce? Że niby przypadek itp Bo pisze pisze i muszę się pozbyć typa i nie wiem jak.

Lolenson1888 +22
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz

#tinder #podryw #blackpill
Od niedawna stałem sie widzem kapitan zachar, jednak czy te wszystkie kobiety to czasem nie są jakieś aktorki? bo jeżeli tak to nie mam zamiaru tego oglądać.
Ja siedze na aplikacjach randkowych, a jakoś nie spotykam sie z kobietami, a tu nagle pojawiają sie jakieś typy jak kapitan zachar i ajemge1 i mają pełno randek
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: b189841b8c134e5038bd546dfa463e3ef4b35c11db48f438f9f86a01d27e5930,w400
PobierzI niektóre mówia o tym:
Ostatnio umówiłem sie z brzydką 35 letnią babą, to nie dość że w realu wyglądała jeszcze gorzej niż na zdjęciach to, jeszcze miała durne okularki mimo że na zdjęciach ich nie było, i miała mega gówniane ubrania jakby do roboty szła.
Oczywiście dała mi kosza, bo nie jestem bogaty.
Poligon doświadczalny zrobię na Badoo.
Jak eksperyment wyjdzie, to z chęcią podzielę się z wami
źródło: Zrzut ekranu 2025-08-02 011153
PobierzWłaśnie nie mam pojęcia jakbym siebie ocenił. Budowa ciała normalna, nawet powiedziałbym trochę wytrenowana, wzrost 179cm. A twarz, sam nie wiem, mam sprzeczne sygnały. Ja bym siebie dał może 5/10, a może 6/10. Sam bym chciał wiedzieć ile jestem.
Z jednej strony na takim Tinderze, czy Badoo miałem beznadziejne efekty. Z drugiej strony, w realnym świecie miałem randki nawet z dziewczynami
@abvq: Bo z tym trzeba się pobawić troche żeby poprzerabiać, nie na każdym się dobrze wychodzi (takie przerobione dobrze jest jeszcze troche podrasować w faceappie). Jak jesteś podobny do jakiegoś gościa to z jego fotki zmodyfikuj (w polsce mało kto będzie go kojarzył xD)
Wzrost na tinderze ustaw minimum 185. Jak
@abvq: no to logiczne, wpadaja glownie desperatki, napalone na chada i te bez rozumu