Aktywne Wpisy

rastafari85 +297
Jak miałem z 23 lata to odkryłem, że karnister to tak naprawdę kanister, człowiek w szoku był

patryk-wuwuw +440
#bekazberkowicza #bekazkonfederacji
Ja na samoobsługowej dwa razy się upewniam, że klikam w ten konkretny rodzaj bułek albo odmiany pomidorów, aby wałku jakiegoś nie zrobić, a ten dekiel na bezczelu próbował wynieść patelnię z pokrywą, serwis obiadowy (zestaw 18 talerzy), dwa opakowania torebek strunowych (60 sztuk), fartuch kuchenny, dwa kable USB i dwa obciążniki USB. NA PEWNO się zagapił, zamyślił, źle się kliknęlo.
Ja na samoobsługowej dwa razy się upewniam, że klikam w ten konkretny rodzaj bułek albo odmiany pomidorów, aby wałku jakiegoś nie zrobić, a ten dekiel na bezczelu próbował wynieść patelnię z pokrywą, serwis obiadowy (zestaw 18 talerzy), dwa opakowania torebek strunowych (60 sztuk), fartuch kuchenny, dwa kable USB i dwa obciążniki USB. NA PEWNO się zagapił, zamyślił, źle się kliknęlo.
źródło: 9cd7a06cea0c3cfbe71a58c872238639304ed2fb99836b874e35de627e680f79
Pobierz

Mam już drugą maszynkę, samych żyletek też już przerobiłem kilka modeli, a mimo to nadal nie mogę się ogolić tak dokładnie jak jednorazówką, np. popularną Blue 3 od Gilette. Ile bym przejść nie robił i w jakim kierunku, jakiego kremu czy mydła bym nie stosował, nadal nie jest tak gładziutko jak po plastikowej jednorazówce i zwykłym żelu do golenia z puchy (gdzie wystarczy jedno golenie z włosem, drugie pod włos i zrobione). Nie dość, że taką Blue 3 ogolę się dokładniej, to również szybciej. xD
Powiedzcie mi czy coś robię źle, czy tak już po prostu jest? Bo nie wiem, czy inwestować i próbować dalej, czy dać już sobie spokój...
#niebieskiepaski #golenie #tradycyjnegolenie #maszynkanazyletki #uroda #modameska #zdrowie #kosmetyki
źródło: thumb_xlarge_dc0faeb15aeb98614ade7559fc52194c
PobierzMoże za wolno nimi machasz,bo żyletka potrzebuje prędkości żeby dobrze działać.
Ja ogolę się dobrze i jednorazówką i żyletką tylko ta pierwsza się zapycha i trochę szarpie.
Ale z żelami i piankami nigdy nie mogłem się ogolić.
I kombinować z naciąganiem skóry przy goleniu.
Trzeba bysc dosc ostroznym, do tego pedzel piana, masowanie mordy pedzlem zeby lepiej sie golilo. To taki troche rytual.
No i sugeruje dwa przejazdy.
Nikt raczej nie twierdzi ze bedzie szybciej i wygodniej niz jednorazowkami. Natomiast w moim wypadku ryj byl x raz bardziej gladki i ogolnie lepszy feeleing po goleniu zyletka.
Ale jak pomyślę jak to odrasta to mi się odechciewa :D
@LeslieDancer mordo nie takie żyletki/maszynki, inne musisz spróbować bo różne som #pdk
Nie wiem, zawsze mi ryj gładki jak nigdy wychodził spod muhle 89 i astry platinum. Wcześniej maźnięte białym mydłem od proraso.
Ale pewnie sporo od zarostu zależy.
nie dziękuj