Wpis z mikrobloga

Byłem wczoraj na tej mitycznej ulicy soi 6 w #pattaya #tajlandia Zostałem zmacany jak kura na jarmarku. Sporo fajnych dupeczek ale niestety najbardziej aktywne ladyboye. Jeden mi prawie włożył łapę w majty. Znaczy nie wiem czy to na pewno był LB bo dosyć niska/niski. W każdym razie dygnął. Dzisiaj idę ponownie. Więcej info po 16-tej.

#divyzwykopem #przegryw #podrywajzwykopem #tinder #teczowepaski
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@onelovee: właściwie to niewiele bo do podręcznego g---o wchodzi. 2 pary spodenek, 2 tshirty, 1 spodnie długie, majtasy, skarpety, jakieś leki na sraczkę, laptop i okablowanie, krem do depilacji siura i 2 paczki gum x10szt bo się wstydzę w sklepie kupować i podobno ciulowe tam mają.
  • Odpowiedz
@Karmengulo laptopa nie bede brał. Gdzie jesteś? Ja do Pattaya. Lecę do Bangkoku później będę musiał sie jakoś dostać i tam docelowo na 14 dni. Do plecaka też coś brałeś ciuchów? Ja tak myślę, że na miejscu pokupuje jakieś koszulki i spodenki pewnie bede śmigał w dwóch parach caly czas. Ile koszulki kosztują cena dla turysty i dla miejscowego? Kupowałeś coś? Jak z ziółkiem dalej można wbić i kupić normalnie w
  • Odpowiedz
  • 1
@onelovee: nie miałem plecaka tylko tobę z lapkiem pod ręką i w pustych miejscach poupychałem sobie kable, ładowarki, powerbank i żarcie do samolotu. A drugi podręczny to mała walizka i tam głównie ciuchy.

Gdzie jesteś?

@onelovee: Pattaya a za tydzień bangkok
  • Odpowiedz
@onelovee, @Karmengulo

Jak z ziółkiem

... pełno budynków z zieloną rośliną na drzwiach więc zakładam że można.

Można, można, legit, pełna kultura - na Khaosan Road kupujesz piwko i skręta jak w zwykłym barze, dużo lepiej to wygląda niż większość cofeeshopów w Amsterdamie
  • Odpowiedz
@novicky99 a to spoko, dzięki. Widziałem filmik, ze niby coś sie pozmieniało recepty trzeba wyrabiać ale na innych filmach było, ze dalej funkcjonuję i tak sie zastanawiałem. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz