@MgrMarecki: srodek aktywnosci perseidow a ludzie mysla ze ktos rakiete puscil :DDD Troce mi cie zal ze dopiero teraz pierwszy raz widziales "spadajaca gwiazde" :DDD
@MgrMarecki: @Antybristler Widziałem końcówkę, bo akurat wyszedłem zza rogu domu. Mocny błysk i dwa mniejsze odłamki. Na oko bliżej jak poprzedni bolid, co spadł nad ukrainą, więc może tym razem nad Polską.
@Aleale2: Nawet nie zdążysz sięgnąć po telefon. Cyknąć fotkę można jak masz wycelowany aparat w miejsce gdzie pojawi się bolid. Ale kto jest jasnowidzem? Jedynie ciągłe nagrywanie nieba ma jakieś szanse na utrwalenie takiego zjawiska.
Ukrainka prowadząca żabkę w Warszawie chwali się, że zatrudnia w pierwszej kolejności Ukraińców co jest niezgodną z prawem dyskryminacją ze względu na narodowość.
Troce mi cie zal ze dopiero teraz pierwszy raz widziales "spadajaca gwiazde" :DDD
@Aleale2: Nawet nie zdążysz sięgnąć po telefon. Cyknąć fotkę można jak masz wycelowany aparat w miejsce gdzie pojawi się bolid. Ale kto jest jasnowidzem? Jedynie ciągłe nagrywanie nieba ma jakieś szanse na utrwalenie takiego zjawiska.