Wpis z mikrobloga

@Mistborn: Trzeba było nie kupować plastikowych zabawek tylko normalny sprzęt to byś się nie musiał teraz głupio pytać.

Pewnie będą niedługo dostępne, już akcyzowane, po 60-70zł.

Ale masz z dobrego serca
  • Odpowiedz
@Mistborn: Może zamów stąd:
https://www.lepetitvapoteur.com/fr/clearomiseur-pod/15812-cartouches-xlim-top-fill-oxva.html?algoliaQueryId=db7147f09d084d738576fdd33418dd55&algoliaIndex=Prod_LPV_B2C_FR_V2
Ja z tej strony grzałek nie zamawiam, jedynie płyny, do Holandii. Grzałki kupuję na miejscu w sklepie. Do Holandii to fajnie, bo przesyłka za darmo od 30 euro, do Polski za 7,90 do 59 euro, 5,90 do 99 euro, powyżej 99 dopiero darmowa.
  • Odpowiedz
  • 0
@Drom: Z Biga już zamówiłem, ale to jest irytujące, zamawiam stamtąd sole ale jakbym wiedział, że takie braki będą to bym od razu to zrobił.
A z tego co pamiętam oxva miała wprowadzić puste z wymienną grzałką żeby ominąć akcyzę
  • Odpowiedz
@Mistborn: Wkrótce wleci pewnie też akcyza na pojedyncze grzałki i kartridże które ich nie zawierają, na bawełnę, na druty, na baterie i całą resztę pewnie też. Jeszcze mogliby połączyć e-papierosa z m-obywatelem by liczył ile buchów bierzesz. 10 groszy od bucha to moja propozycja.
  • Odpowiedz
@Mistborn: U siebie w sklepie mam jeszcze zapas, ale kurczy się z dnia na dzień. Ludzie kupują już na zapas od ponad miesiąca, w ciągu dnia potrafi się sprzedać ok. 30/40 sztuk. W hurtowniach od długiego czasu pustka, więc nie ma skąd tego zamawiać żeby mieć w sklepie. Praktycznie codziennie mam telefony czy mam je jeszcze na stanie, bo ludzie tak jak ty nie mają skąd kupić. Ile osób budzi
  • Odpowiedz