Wpis z mikrobloga

@KRZYSZTOF_DZONG_UN: Ja mam 172 i nie mialem nigdy problemu zeby znaleźć dziewczyne, nawet same sie do mnie dobijaly a nie jestem chadem, to samo moj brat o cm nizszy .... zamiast plakac na tagu rusz dupe i zacznij cos robic, nie mowie zeby sie na sile przypodobac jakiejs lasce, ale rob cos dla siebie, ja najwieksze powodzenie mialem jak gralem w pilke, bylem najlepszy w szkole, gimbaza i liceum, wtedy
  • Odpowiedz
@KRZYSZTOF_DZONG_UN: Wzrost jest istotny ale niedecydujący, istotne za to jest by chlop byl wyzszy od baby, to kwestia hipergami, dzis laski maja p-------a na punkcie wzrostu nie pod katem nautralnym ale kulturowym, tiktok, instagram, no bo co kolezanki powiedza, a kobiety z natury sa mocno konformistyczne i latwe do manipulowania, szybko ulegaja tez w duzej czesci wplywa kultury, zamist p-------c glupoty na tagu i sie uzalac nad soba, poczytaj powazne
  • Odpowiedz
@Galvay: Taki knypek 170cm wzrostu d------y z atletyczna sylwetka ma cechy ktorych nie ma 190cm, i nigdy nie bedzie mial, zwinnosc szybkosc, niski srodek ciezkosci, widac to po sportach gdzie potrzeba dynamiki,szybkosci i zwinnosci, messi, marcelo, lahm, xavi, iniesta itd, wszyscy po okolo 170cm wzrostu i to jest wlasnie ich atut ....
  • Odpowiedz
@KRZYSZTOF_DZONG_UN: 173 cm here, narzeczona od 4 lat, dynamiczniak, ekstrawertyk, kobita ma 160cm ale mowie, raczej charakter, plus dobra morda, wiec wzrost nie gra takiej roli, poza tym przed narzeczona mialem w c--j dup xd, jak masz dobra morde i gadane to wzrost nie jest na pierwszym miejscu kolezko
  • Odpowiedz
@KRZYSZTOF_DZONG_UN: ja w gimnazjum akurat sporo nasłuchałem się niemiłych uwag na temat mojego wzrostu od innych uczniów. Przynajmniej tam gdzie się uczyłem dziewczyny zwracały już uwagę na wzrost i mniej je obchodziło to czy wypada czy nie wypada komentować kogoś wprost przy nim.
  • Odpowiedz