Aktywne Wpisy

Gienek-Kielbasa +36
Zabytki #gory
źródło: temp_file8265886640195741794
Pobierz
seventh_gate +3
Hejka, słuchajcie dzisiaj ląduję na ulicy jako osoba bezdomna. Co zabrać ze sobą, jakie środki, przedmioty, narzędzia, czy cokolwiek innego prócz dokumentu, telefonu i leków powinienem zabrać za sobą? Pytanie od osoby, która pierwszy raz będzie bezdomna.
#bezdomnosc #przegrywpo30tce #pytanie
#bezdomnosc #przegrywpo30tce #pytanie

To jak zrobię sobie zdjęcie, że pije p--o w pociągu to napiszą, że oni są bardziej Team Tyskie, ale piwko ogólnie spoko?
Screen z ich własnego regulaminu w komentarzu.
#psiarze
źródło: Screenshot_20250812_215417_Facebook
PobierzGdyby typ niczym smutny Janusz ruszal wasem z oburzenia i wklejal regulamin przejazdow plus grozil wciagnieciem konsekwencji ze kazdy objaw jego lamania. To stawiam dolary przeciwko orzechom, ze komentarzy na FB byloby znacznie wiecej, screeny poszly by w swiat i spolka mialaby problem wizerunkowy. Bo nie ma sie co oszukiwac, ludzie sa zaprogramowani do uwielbiania mlodych zwierzat.
Strzelam
@Scybulko: Z to drapią, szczególnie jak się stresują. Raz pociągnie i fotel rozwalony.
To jest zwierzę, komuś może przeszkadzać. Pisarz, czy kociarz, jak tego nie rozumie to jest dla mnie taką samą bezrefleksyjną, egoistyczną amebą.
@mrsopelek: współczuje aspergera
@Scybulko: Na zdjęciu prawdziwy morderca, ważący mniej od kota ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: Szpic miniaturowy pomeranian FCI - 6
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@walciak Ile razy ja widziałem dramy, że ktoś buty sobie w pociągu zdjął. Bo jechałem na przykład 8 godzin. Drama, łola Boga, wyrzućcie go z pociągu. Kot siedzi na fotelu wbrew jasno napisanemu punktowi regulaminu to tylko jakieś dewiackie komentarze o
@Scybulko: taaa, moja kotka to rzuca się na kostki, pogryzie podrapie i ucieka ( ͡° ͜ʖ ͡°) nie znasz gnoja może to morderca mały.
@Gjbgghbhhjj: no ok, ale zepsuje MÓJ fotel. Jeśli akceptuję te warunki no to mój problem jako właściciela. A jak j----y kundel sąsiada ujada wtedy kiedy nie ma go w mieszkaniu, to zaczyna być to wszystkich problemem - wszystkich oprócz właściciela, bo jego akurat nie ma xD
Można coś/kogoś normalnie skrytykować bez stania żarem, serio.
źródło: 361687884_149519104823785_2832767979425696312_n
Pobierz