Aktywne Wpisy
zawisztheblack +450
Chwalę się - pierwsze auto z salonu. W porównaniu do Grande Punto... nie ma porównania. To jak postawić obok siebie powóz konny i rakietę, zarówno pod względem osiągów jak i wyposażenia. Wiem, że to relatywnie tanie auto, ale dla mnie przeskok przeogromny. Na chwilę obecną jestem zachwycony, jako samochód na dojazdy do pracy (50km dziennie) i jeżdżenie po województwie w promieniu 150km spisuje się idealnie. Zapas mocy z fotowoltaiki sprawia, że śmigam
źródło: IMG_20250816_075032
Pobierz
Castellano +226
banknot 500zł jest w obiegu od 2017 roku
jeszcze w życiu go nie wdziałem xD
jeszcze w życiu go nie wdziałem xD

Tylko w twojej głowie
@sotarKratos: chcącemu nie dzieje się krzywda, tak jak pan janusz powiedział
@sotarKratos: Wam od dostępu do broni, USA i obrony koniecznej powinno się to podobać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@sotarKratos: Nie przychodzi się na dźganinę z pustymi kieszeniami.
Hahahaha taaaa xD na pewno byłbyś tak samo wyrozumiały jakby Ciebie jakiś zwierzak zaczepiał
@sotarKratos: czyli jak ktoś mnie zacznie bić to mimo że mam przy sobie nóż to nie powinienem móc go użyć do samoobrony? W sensie odwróćmy sytuację, Polak został zaatakowany przez Ukraińca i w obronie dźgnął go nożem. Byłoby to ok czy nie?
Najpierw krzyk, że strach się obronić przed napastnikiem,
ale jak Ukr (ch@! wie jak było), się broni przed patusem, to stryczek xD
źródło: comment_BRdCpJbZVstILfRKmgjMFLTITKLi3JvM
Pobierz@sotarKratos: piszesz na portalu gdzie połowa debili płacze, że nie może kupić glocka na legitymacje szkolną bo ich koledzy wyśmiewają. XD Myślę, że tak, jak cię ktoś zaczyna n---------ć bez powodu to powoli już można dźgać.
@sotarKratos: nie można już w samoobronie? bo to jest niespójne wśród wykopków, raz można a raz nie