Wpis z mikrobloga

Ukrainiec dźgnął Polaka nożem i tylko o tym się mówi ( ͡° ͜ʖ ͡°) a warto zobaczyć i poczytać relacje świadków kto zaczął, wyzywał, zgrywał pato kozaka i zaczął bić wyzywając Ukraińca ze swoją pato wybranką, że mają wszyscy wyp*******ć na front XD #ukraina #polityka
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sotarKratos: Nie, nie mozna, ale nie mozna rownież zachowywać sie jak patus i od tak wyzywac bogu ducha winnemu ludzi, bo jak patus zachowuje sie jak patus to w koncu trafi na gorszego patusa, i jakos mi nie szkoda go, bo i jeden i drugi dostał to co chciał, karme. Szkoda byłoby mi jak by polak szedł ulicą a ukrainiec nagle go dzgnal nozem.
  • Odpowiedz
@Kostor95: a nie to spoko w takim razie można dźgać

@sotarKratos: czyli jak ktoś mnie zacznie bić to mimo że mam przy sobie nóż to nie powinienem móc go użyć do samoobrony? W sensie odwróćmy sytuację, Polak został zaatakowany przez Ukraińca i w obronie dźgnął go nożem. Byłoby to ok czy nie?
  • Odpowiedz
@czwartafaza: Najpierw dźgać, potem pytać xD

Najpierw krzyk, że strach się obronić przed napastnikiem,
ale jak Ukr (ch@! wie jak było), się broni przed patusem, to stryczek xD
  • Odpowiedz
@Kostor95: Logika na poziomie 'Ciekawe co było wcześniej' pisane pod filmami gdzie kierowca wyhamowuje auta i spuszcza komus wpie*l na srodku autostrady
  • Odpowiedz
a nie to spoko w takim razie można dźgać

@sotarKratos: piszesz na portalu gdzie połowa debili płacze, że nie może kupić glocka na legitymacje szkolną bo ich koledzy wyśmiewają. XD Myślę, że tak, jak cię ktoś zaczyna n---------ć bez powodu to powoli już można dźgać.
  • Odpowiedz