Wpis z mikrobloga

@kacpervfr sa specjalne apki na App Store do migracji z Androida. Z tego co pamiętam to nawet odpowiedniki aplikacji instaluje takie jakie masz na androidzie. Imo było prościej niż z androida na Android
  • Odpowiedz
telefon chce na teraz

@kacpervfr: to nei bierz nic samsunga, bo bez promocji to ceny maja odklejone od rzeczywistosci, a kupowanie po dziwnych sklepach i punktach gsm to albo blokada na imei, albo uposledzona gwarancja.
  • Odpowiedz
@Obrzydzenie: ja tam osobiscie nic odkrywczego na telefonie nie robie ale fakt lepiej poczekać na test przynajmniej tego jak sie grzeje, bo s24u potrafi sie tak nagrzać czy prostych rzeczach że to szok ...
  • Odpowiedz
@kacpervfr Pixel? Btw. kumpel ma OnePlusa chyba 13? I jak używam przy nim 15 Pro kupionego za sporo więcej to trochę widzę u siebie wydane pieniądze w błoto.
OnePlus to nie Xiaomi czy coś, że będziesz miał reklamy w systemowym kalkulatorze itd
  • Odpowiedz
@frutson: Jest Firefox, i jest uBlock (tylko instalujesz to jako dodatek w Ustawieniach telefonu). Ja osobiście korzystam z Safari + licencja Lifetime na 8 urzadzeń na AdGuard - działa jak złoto, zero reklam wszędzie, ani w przeglądarce, ani w aplikacjach.
  • Odpowiedz
@arasxdd na YouTube też nie ma?
Korzystałem z AdGuard jako DNS i blokowało reklamy ale tylko w przeglądarkach. Na aplikacjach też ale na YouTube nie blokowało. Dowiedziałem się, że AdGuard jest od ruskich to przeniosłem się na NextDNS który tak samo blokuje reklamy (Yt też nie blokuje) a nie jest ruskich
  • Odpowiedz