Aktywne Wpisy

tojapaweu +371
Dom dobry to film mocny, ale znowu ta sama historia. Facet jako monstrum z nadludzką siłą i bezgranicznymi możliwościami, które oczywiście wykorzystuje wyłącznie do krzywdzenia, a sądy to bezduszna machina trzymająca stronę mężczyzn.
Tylko że w realnym życiu co 15 minut mężczyzna odbiera sobie życie, a o dziecko po rozwodzie musi walczyć jak na igrzyskach.
Temat emocjonalny, ale powtarza te same schematy. Kolejny raz uderza w mężczyzn, nakręcając spiralę nieporozumień i uprzedzeń
Tylko że w realnym życiu co 15 minut mężczyzna odbiera sobie życie, a o dziecko po rozwodzie musi walczyć jak na igrzyskach.
Temat emocjonalny, ale powtarza te same schematy. Kolejny raz uderza w mężczyzn, nakręcając spiralę nieporozumień i uprzedzeń
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
luxkms78 +89
Powiedziała „tak” i przyjęła pierścionek.Pijcie ze mną kompot!
P.S. Ja po rozwodzie, ona też
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
P.S. Ja po rozwodzie, ona też
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski

Mirki, już drugi Chromecast zaktualizował mi się do Android 14 co kończy się rozjazdem audio z video na IPTV - w tym przypadku apka Televizo i TVTeam.
Poleci ktoś jakiegoś sprawdzonego boxa/sticka nie za miliony? Jakaś używka z OLX/Allegro.
A może coś on majfrendów? Jakieś konkretne modele?
Proszę o poradę bo muszę szybko coś ogarnąć - nie widzę szans na szybkie rozwiązanie tematu przez Google.
@adrianadik: mibox
https://amzn.eu/d/84Fs826
@Grzegorz93: napewno android 12 jest tam, ale moze byc nowszy jak zaktualizujesz do 14
@adrianadik zmień dostawcę na takiego co odpowiednio transkoduje sygnał to nie będzie problemu.
dv8988
dv8981
smart 4k
dekoder
i trafisz
@adi0: Wersja z plusem dostała update? Dawno? Bo wg androidtv-guide.com tam nadal siedzi 11.
A także tu: https://www.reddit.com/r/AndroidTV/comments/1min9ha/leap_s3_android_tv_14_decodind_problems/?tl=pl
Poza tym ten Strong to całkiem spoko sprzęt, co prawda zdrożały do ok. 400-430 zł, ale myślę o tym Google Streamerze (444 zł Allegro), w benchmarkach wychodzi trochę lepiej, bo ma wyższy zegar procesora, ale z kolei ten pilocik trochę zabawkowy. Jestem rozdarty ( ͡º ͜ʖ͡º)