Aktywne Wpisy

Zmorka +3
potraficie odczuwać empatię wobec narkomanów?

auto_reply +8
Lepiej przyjąć ofertę pracy jako sprzątaczka czy szukać czegoś innego? Nie mam doświadczenia, a hajs powoli się kończy
źródło: 1000016475
Pobierz

Czy są tu posiadacze "zwierzorów"? Macie do polecenia coś solidnego i jakościowego do czyszczenia sierści z ubrań, wielorazowego użytku? [byle nie rolka z listkami z rossmana, bo to g...]. Używałem takiego plastikowego pseudo-rollera ale:
a) często się sama klapka otwierała (to ją taśmą łapałem)
b) po jakimś czasie obie sztuki się połamały.
Czytałem o rolce żelowej do mycia pod wodą ale opinie były skrajne z przewagą negatywnych - także to odpada. Widziałem też taką abominację jak na fotce (tej z drewnianą rączką) - zdaje to egzamin? warto czy e?
Każdemu z góry dziękuję.
#zwierzeta #kot #pies
źródło: image
PobierzNa meble używam tego i jest ok. A na ubrania nic, ale suszę wszystko w suszarce bębnowej i problemu nie ma. Czasem coś muszę delikatnie przejechać, dosłownie od święta, to roller z Ikei się sprawdza (jest wygodniejszy niż to z zdjęcia€
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzJa się nie mal już całkowicie wybyłem złudzeń, że znajdę coś lepszego jak te ikeowskie rolki. Nie jest to najtańszy sposób, ale działa. Te alternatywy co sprawdzałem były zawsze gorsze, ale...