Aktywne Wpisy

wujek_mikazjusz +854

WielkiNos +196
Psiarz zobaczył na półce sklepowej obok środków na insekty, płynów na krety i sprayów odstraszających kuny (wszystkie wg niego w porządku i pełna akceptacja, bo przecież to szkodniki i ktoś może ich nie chcieć na swoim podwórku):
środek odstraszający psy - Aaarghhh nie może być! Skandal!!! Dehumanizacja piesków!!! (XDDDDD).
No trzymajcie mnie xd
#psiarze #belazpodludzi #patologiazmiasta #chorobypsychiczne #jezykpolski
środek odstraszający psy - Aaarghhh nie może być! Skandal!!! Dehumanizacja piesków!!! (XDDDDD).
No trzymajcie mnie xd
#psiarze #belazpodludzi #patologiazmiasta #chorobypsychiczne #jezykpolski
źródło: temp_file7800043670380178685
Pobierz

I tak teraz nie mam co robić, więc czytam, odwiedzam wykop i oglądam dokumenty na youtube.
A najpewniejsze gry w jakie pewnie zagram to WoW, LoL, Meinkampf i Gothic z kolejnym modem.
Lipna ta dorosłość, gdy stajesz się dinozaurem, którego stać na marzenia z dzieciństwa, a nie masz energii na jakieś Cyberpunki. Może Wiedźmin 4 jak wyjdzie to da mi realną satysfakcję z kupienia sprzętu.
#zalesie #komputery #gry #hardware
Sama robocizna kosztuje 1k zł, a do tego win 11 za 500 zł, ale na szczęście dostałem za darmo (i legalnie) klucz.
@robert-kuzba Ja gpu kupiłem za ponad kafla i w nic nie gram, a stara by mi do wszystkiego starczyła, rozumiem sytuację :)
a grafa kosztowała mnie blisko 1.7k
@Wilson_ samo składanie tyle kosztuje na x-kom
Wybrałem sobie te same elementy i po prostu złożyłem sam.
A taki
The future is now, old man.
Cieszyłaby się teraz morda z 4k na ultra z RT. ( ͡° ͜ʖ ͡°)