Wpis z mikrobloga

Złożyłem super sprzęt za podobną cenę co na x-kom tylko, że lepszy.
I tak teraz nie mam co robić, więc czytam, odwiedzam wykop i oglądam dokumenty na youtube.
A najpewniejsze gry w jakie pewnie zagram to WoW, LoL, Meinkampf i Gothic z kolejnym modem.

Lipna ta dorosłość, gdy stajesz się dinozaurem, którego stać na marzenia z dzieciństwa, a nie masz energii na jakieś Cyberpunki. Może Wiedźmin 4 jak wyjdzie to da mi realną satysfakcję z kupienia sprzętu.
#zalesie #komputery #gry #hardware
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@artiom143: Bo pewnie siedział na starym trupie, a szkoda wydawać 2k na c-------o kompa, jak można dołożyć do czegoś lepszego. Też bym tak zrobił.
@robert-kuzba Ja gpu kupiłem za ponad kafla i w nic nie gram, a stara by mi do wszystkiego starczyła, rozumiem sytuację :)
  • Odpowiedz
@robert-kuzba Ja poskładałem kompa na początku covidu (przed wystrzałem cen GPU) z myślą, że będę ostro ciupał w gierki niedostępne na konsolach i g---o. Grałem na premierę w cyberpunka, później rimworld w którym natrzepałem (na L4) 400h i odstawiłem całkowicie tą platformę na bok. Nawet podpięcie pudła do TV i automatyczne uruchamianie steama w trybie BigPicture nie pomogło. Ta platforma ma dla mnie z-----y UX i nie dałem rady.

A taki
  • Odpowiedz
@AudreyHorne51 Yep. Gdybym 22 lata temu nie przeskoczył z PC na PS2, to prawdopodobnie zmieniałbym teraz GPU, jak rękawiczki.
Cieszyłaby się teraz morda z 4k na ultra z RT. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz