Aktywne Wpisy

denazyfikacja +438
29 lipca udostępniam w wykopalisku link do rolki na Instagramie, gdzie młoda dziewczyna chwali się ilością swoich partnerów seksualnych. Znalezisko zawierało jedynie sam link do rolki, bez opisu znaleziska ani żadnego dodatkowego komentarza z mojej strony i zostało szybko usunięte przez moderację, a moje konto otrzymało bana na dwa tygodnie za TROLLOWANIE I SZERZENIE NIENAWIŚCI. Zgodnie z tą logiką, samo udostępnienie linka do treści utworzonej przez użytkownika innego portalu jest szerzeniem nienawiści.
1
1
źródło: image_picker_8F9238B5-A933-4462-8050-A6128F51B8BD-84016-000015294AA2A491
Pobierz
zawisztheblack +126
Chwalę się - pierwsze auto z salonu. W porównaniu do Grande Punto... nie ma porównania. To jak postawić obok siebie powóz konny i rakietę, zarówno pod względem osiągów jak i wyposażenia. Wiem, że to relatywnie tanie auto, ale dla mnie przeskok przeogromny. Na chwilę obecną jestem zachwycony, jako samochód na dojazdy do pracy (50km dziennie) i jeżdżenie po województwie w promieniu 150km spisuje się idealnie. Zapas mocy z fotowoltaiki sprawia, że śmigam
źródło: IMG_20250816_075032
Pobierz

15 minut zanim zorientowałem się, że do rejestracji podchodzi się bez wzywania mimo numerków. (W ogóle te numerki bez sensu, ale to inna historia.)
Ponad godzina czekania na triaż.
3 minuty na triaż.
40 minut czekania na przyjęcie przez lekarza.
2 minuty na diagnozę.
40 minut czekania na prześwietlenie.
3 minuty na prześwietlenie.
40 minut oczekiwania na założenie plasterka
4 minuty poszukiwania odpowiednio małego plastra i wymyślania jak go przykleić.
40 minut oczekiwania na skierowanie do poradni.
Zaskakujące są te 40 minutowe takty.
źródło: papież o ufo jan paweł 2 szaraki
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora