@tomekruslan nie zagalopywuj sie, jedyne co robie to delektuje sie kwikiem tuskobociarzy, bo im nawet mirkobanka kultu Tuska powoli peka. Pomaranczowego szkota mam w dupie. Aczkolwiek pieknie jest czytac ten tag po 1 czerwca, niektórzy do dzis z was placza w poduszke.
@alfonsgajowy nie no jasne bańka pęka. Wykop zalany propisowskimi zielonkami klepiącymi w kólko te same fotmułki. Do tego Nawrocki budujący narrację,.że ma poparcie ogromnej większości narodu a wygrał o wielkość miasta powiatowego, o ile w ogóle wygrał. Bańka pęka ale w waszych majtkach
XDDDDDD HAHAHA Matko jedyna, do ogladania Jabłonowskiego zapraszam albo do ponownego przeliczania glosow (XDD), a nie publicznie pisac takie kretyństwa sekciarzu. Za dużo jak dla mnie.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz( ͡° ͜ʖ ͡°)
@alfonsgajowy rozumiem, że masz większe osiągnięcia od trzykrotnego premiera Polski prolu? Tak myślałem XD
"O ile w ogóle wygral"
XDDDDDD HAHAHA Matko jedyna, do ogladania Jabłonowskiego zapraszam albo do ponownego przeliczania glosow (XDD), a nie publicznie pisac takie kretyństwa sekciarzu. Za dużo jak dla mnie.