Wpis z mikrobloga

szkoda że telefoniki nie mają już diody powiadomień
kiedyś prawie każdy miał i lepsze życie było wtedy a od kiedy zniknęły to coraz gorzej się żyje na świecie
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@vieniasn: dioda zniknęła bo niby była niepotrzebna z always on display ale teraz może i masz 'always on display' tylko 10 sek i tylko po dotknięciu ekranu ale za to diody dalej nie ma xd
  • Odpowiedz
  • 46
@Teuvo miałem always on display i diodę powiadomień ale komuś to przeszkadzało widocznie
ja aod i tak nie lubię i nie używam raczej (na 10s to używam) a taka dioda to wszystko człowiek z daleka widział nawet z kilku metrów
  • Odpowiedz
@vieniasn: Niedawno zmieniłam stare Xiaomi na nowe Xiaomi i zdziwiłam się, że nic nie miga, kiedy przychodzi powiadomienie, tzn. robi się przed sekundę taka łuna na ekranie i tyle. Zaczęłam szukać w ustawieniach i w internecie, jak ustawić, żeby to migało ciągle albo żeby telefon jakoś dawał znać, że ktoś napisał (ale nie za pomocą dźwięku), ale okazało się, że się nie da, co za czasy.
  • Odpowiedz
@vieniasn: Brakowało mi diody parę lat temu, zanim zacząłem używać smartwatcha. Myślałem wtedy, że to absurd mieć dodatkowe urządzenie do powiadomień. Dziś uważam, że nie istnieje lepsze rozwiązanie i trudno mi bez tego żyć.
  • Odpowiedz