Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +1
#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym

Faraluch +39
Nie wiem skąd znowu ten najazd na #linux
Pogódźcie się z tym, że ludzie są szczęśliwi z linuxem i jak windows jest wystarczający lub jest maksem waszych możliwości to po prostu to powiedzcie, a nie twórzcie historie ile to trzeba teraz sterowników nie wiadomo czego i całe życie w konsoli XD
To już też nie jest to co kilka lat temu, to po pierwsze. Po drugie w czasach GPT młoda
Pogódźcie się z tym, że ludzie są szczęśliwi z linuxem i jak windows jest wystarczający lub jest maksem waszych możliwości to po prostu to powiedzcie, a nie twórzcie historie ile to trzeba teraz sterowników nie wiadomo czego i całe życie w konsoli XD
To już też nie jest to co kilka lat temu, to po pierwsze. Po drugie w czasach GPT młoda

#czarneblachy #motoryzacja
źródło: obraz
PobierzOsiem gwiazd, sklep z wózkami przyjaciół żołnierza
Tak.
OC na nie kupił.
no no, ekspert się wypowiedział na podstawie zdjęcia słabej jakości xD
podpowiem, że w zależności od województwa czarne tablice potrafiły się od siebie różnić :)
źródło: comment_KcQFLLaetVwZHT6xnr40xPmaOXlOs8gr
PobierzTo, że jakby nie były prawdziwe to by nie kupił.
@Krupier:
nie no jasne, bo na allegro pytają o zdjęcia dowodu rejestracyjnego jak wyrabiasz sobie losowe blachy xDDD
W sumie widać, że nie więc już nie odpisuj, wszystko jasne.
typie, skup się xD
powiedzmy, że właśnie zarejestrowałem auto i dostałem blachy JP2 GMD69, są oczywiście w wersji białej, z hologramem itd
kupuje sobie na allegro blachy z dokładnie takim samym tekstem, ale w wersji 'czarne blachy'
przypuśćmy, że bagieta się nie zna, wklepuje w system JP2 GMD69 i wszystko jest legit,
źródło: 20190803181152
PobierzWidzisz, zamiast rzucać gówniarskimi tekstami wystarczyło chwilkę pomyśleć, opanować emocje. Nawet chociaż sprawdzić pochodzenie tych tablic. Zrobiłeś z siebie głupka ładnie.
Na przyszłość - mniej "iksde", więcej myślenia.
Ciekawe czy będziesz miał jaja by przeprosić.
zwątpiłem, czy jesteś zwykłym dzbanem czy to jakaś zarzutka...
xDDDDDDDDDDDDD
dzięki, że wiesz lepiej ode mnie czy sprawdziłem skąd te blachy itd, przecież na pewno nie napisałem że to 523i z 1997r no nie?
Komentarz usunięty przez moderatora