Wpis z mikrobloga

#kodi #realdebrid
Po paru latach i zbyt dużej ilości subskrypcji wróciłem do Kodi I pierwszy raz zapłaciłem za RealDebrid i jestem w szoku jak dobrze to działa. Źródeł jest bardzo dużo, ripy 4K po 70GB i działa to praktycznie jak Netflix czy HBO. Ogarniam to wszystko przez Fen Lite i cocoscapper. Jedyne czego mi brakuje to animacji w języku polskim. Podpowiecie jakieś źródła skąd mogę to ogarnąć? Na polskich torrentach jest mnóstwo bajek z naszym rodzimym dubbingiem. Filmy i tak oglądam z napisami, ale mam problem z NapiProjekt - w ogóle nie wyszukuje napisów. I czy w opensubtitles ORG muszę mieć konto VIP czy da się to jakoś obejść? Większość napisów stamtąd właśnie tego wymaga. Bo jest jeszcze COM, ale nie sprawdzałem. Napisy24 jak na razie najlepiej działają, ale jest ich mniej niż na stronie.
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@ValtteriBottas no z angielskimi to wiadomo, w większości materiałów są w pliku więc z tym git. Pobrałem i skonfigurowałem to Stremio i serio jest git, sporo polskich źródeł i napisy z opensubtitles też coś tam pobiera. No i interfejs dużo lepszy niż Kodi, szczególnie na telefonie
  • Odpowiedz