Aktywne Wpisy

andrzejdragan +257
Cześć,
nazywam się Andrzej Dragan, jestem fizykiem teoretykiem. Lewą ręką zajmuję się też fotografią i filmem, a w poprzednim tysiącleciu aktywnie działałem na amigowej demoscenie. 24. czerwca o 18:00 odbędzie się AMA z moim udziałem, na które Was serdecznie zapraszam. Od jakiegoś czasu robię co mogę, żeby ograniczać swoją obecność w publicznym obiegu, ale dla użytkowników Wykopu chętnie się z tego wyłamię, więc gdybyście mieli ochotę podyskutować, będę do Waszej dysproporcji :)
nazywam się Andrzej Dragan, jestem fizykiem teoretykiem. Lewą ręką zajmuję się też fotografią i filmem, a w poprzednim tysiącleciu aktywnie działałem na amigowej demoscenie. 24. czerwca o 18:00 odbędzie się AMA z moim udziałem, na które Was serdecznie zapraszam. Od jakiegoś czasu robię co mogę, żeby ograniczać swoją obecność w publicznym obiegu, ale dla użytkowników Wykopu chętnie się z tego wyłamię, więc gdybyście mieli ochotę podyskutować, będę do Waszej dysproporcji :)

MagicznyMariusz +98
źródło: 1000022251
Pobierz

Hejtuje metę i nie zamierzam zakładać tam konta, ale coś mnie trafia za każdym razem kiedy różne knajpy, czy firmy z których usług korzystam wrzucają swoje menu/czy całe portfolio na insta i to jedyny kanał komunikacyjny z nimi..
Anegdotyczny przykład z dzisiejszego dnia - szukam architekta wnętrz do pokoju dla dzieci - wszyscy poleceni - kontakt, portfolio etc, wszystko na insta. Szkoda że przy próbie otwarcia od razu wymusza logowanie..czasami pozwala na przeglądnięcie kilku zdjęć..
Ech gdzie te czasy, kiedy każdy chciał mieć swoją stronę www..niby nigdy nie było to prostsze i tańsze niż teraz, ale z 'darmowym' insta nie wygrasz :/
#instagram #it #pytaniedoeksperta