Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +163
Właśnie zostałem brutalnie wyprowadzony ze swojej bańki myślowej, czytając komentarze pod tym wpisem na twitterze.
"Jak się nigdzie nie wychodzi to w sumie nie trzeba "
"Po co mam się myć gdy np. siedzę cały czas w domu, jestem chudy i się nie pocę?"
"Mycie codzienne jest bezsensu. Myjesz się wtedy kiedy czujesz się brudny, czasem codziennie a czasem co 2-3 dni."
I teraz wyobraźcie sobie, że codziennie sramy, a jednak dla
"Jak się nigdzie nie wychodzi to w sumie nie trzeba "
"Po co mam się myć gdy np. siedzę cały czas w domu, jestem chudy i się nie pocę?"
"Mycie codzienne jest bezsensu. Myjesz się wtedy kiedy czujesz się brudny, czasem codziennie a czasem co 2-3 dni."
I teraz wyobraźcie sobie, że codziennie sramy, a jednak dla
źródło: image
Pobierz
Fjubens +196
Możecie mi powiedzieć dlaczego tak ciągle seksualizujecie kobiety i nawet góry kojarzycie z dupą? Może one sobie tego nie życzą? ( ͡º ͜ʖ͡º)
#blackpill #tinder #zwiazki #p0lka #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #pieklokobiet #samotnosc #hipergamia #zydkrecikorba #natura #gory
#blackpill #tinder #zwiazki #p0lka #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #pieklokobiet #samotnosc #hipergamia #zydkrecikorba #natura #gory
źródło: temp_file7365275907896246731
Pobierz

Ustalmy to raz na zawsze. Czy jak nawpier.dalam się kalorii przed snem, ale ciągle będę na deficycie to wpłynie to negatywnie na redukcję czy nie? Nie ukrywam że mam problem ze spaniem kiedy nie jestem mocno najedzony przed pójściem spać, więc myślę nad tym aby jeść mniej w ciągu dnia, a przed snem więcej. Ale trochę boję się że akurat przed snem nie powinno się tye jeść, bo organizm ich nie wykorzysta bo w nocy ciało jest "wyłączone" i może odłożyć część kalorii w tłuszcz.
#silownia #redukcja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord
U mnie zjedzenie dużej kolacji wpływało pozytywnie, nie wybudzałem się w nocy z głodu. Rozłożenie kalorii równomiernie na cały dzień to był strzał w kolano i bardzo negatywnie wpływało na uczucie sytości. Sweet spot dla mnie to brak śniadania z nakofeinowaniem po korek, lekki wczesny obiad, duża syta kolacja.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Dipolarny
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Dipolarny